inTurda.ro

Pop Blanca Maria este Vicampioana Nationala la sah

Pop Blanca Maria este Vicampioana Nationala la sah

Pop Blanca Maria este Vicampioana Nationala la sah
februarie 13
08:38 2018

In perioada 02.02.2018-12.02.2018 la Baile Olanesti s-au desfasurat Campionatele Nationale Scolare „Elisabeta Polihroniade”2018 la care au participat 6 copii care au reprezentat clubul de sah turdean :Pap Blanca Maria la grupa de 11 ani,Strajan Andrei Mihai la grupa de 9 ani,Pataki Dragos Ioan si Revnic Radu Andrei la grupa de 11 ani,Olcvari Aron la sah rapid-grupa de 9 ani si Popescu Razvan la grupa de 11 ani.

PAP BLANCA MARIA VICECAMPIOANA NATIONALA LA GRUPA DE 11 ANI LA SAH PRACTIC cu 7,5 puncte din 9 posibile,LA SAH RAPID SI MEDALIE DE BRONZ LA SAH BLITZ.

STRAJAN ANDREI MIHAI LOCUL 5 LA SAH RAPID cu 5 pct.din 7 posibile,cu mentiunea ca inainte cu ultima runda era clasat pe primul loc.La sah practic a obtinut 5pct.din 9 posibile.

Pataki Dragos Ioan s-a clasat pe locul 10 la sah practic cu 5 pct.din 9 posibile,

Revnic Radu Andrei s-a clasat pe locul 16 la sah practic cu 5 pct.din 9 posibile.

Popescu Razvan si Olcvari Aron a participat la sah rapid la grupele de 11 ani si respectiv 9 ani.

“FELICITARI TUTUROR PARTICIPANTILOR !!!!!A FOST UN TURNEU FOARTE GREU,OBOSITOR CU MULTE EMOTII….CU REZULTATE EXCELENTE LA NIVEL NATIONAL!!!!”, a transmis antrenorul Marin Fantana.

Tags
Share

Related Articles

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Vezi pe ce străzi se va întrerupe furnizarea energiei electrice în această săptămână la Turda și Câmpia Turzii

În această săptămână, 13-17 februarie 2018, Electrica prestează lucrări de întreținere și modernizare a infrastructurii de specialitate pe mai multe...

Închide