inTurda.ro

În luna îndrăgostiților te invităm la Teatru

În luna îndrăgostiților te invităm la Teatru

În luna îndrăgostiților te invităm la Teatru
februarie 14
09:16 2018

Comunicat de presă

În luna îndrăgostiților te invităm la Teatru

De ziua îndrăgostiților, cuplurile care vin la Teatrul Aureliu Manea Turda, primesc invitații la spectacolul „Despre dragoste, teatru și alte catastrofe” care se va juca sâmbătă, 17 februarie, ora 19.00.
„Despre dragoste, teatru și alte catastrofe” este în regia Antonelei Cornici, iar din

distribuție fac parte actorii Valentin Oncu, Raluca Radu, George Sfetcu, Maria Salcă, Alexandra Dușa, Ioan Alexandru Savu.
„Uneori dragostea nu aduce numai pasiune şi mister. Se întâmplă să ne îndrăgostim şi să fie o adevărată catastrofă…Despre dragoste, teatru şi alte catastrofe – cântăm, dansăm, râdem într-un spectacol de şi pentru suflet!”, spun actorii teatrului.
Așadar, toți îndrăgostiții sunt așteptați astăzi până la ora 16.00 la casieria teatrului pentru a primi invitații la spectacolul mai sus menționat.
Nu uitați că, de anul acesta am introdus și sistemul de abonamente. Sunt trei titluri de spectacole la alegere pentru adulți cu 35 lei, iar pentru pensionari cu 25 de lei. Elevii beneficiază de 4 spectacole la prețul de 30 de lei. Abonamentele nu sunt valabile la premiere, însă noi vă așteptăm la celelalte reprezentații ale fiecărui spectacol.

Biroul de presa
Teatrul Aureliu Manea Turda

Share

Related Articles

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Dedeman Turda angajează pe funcția de șef raion

Dedeman Turda anunță disponibilitatea a două posturi de șef raion pentru magazinul din Turda. Candidatul ideal Studii medii sau superioare...

Închide