inTurda.ro

Poliția Locală Turda salută actul de civism dovedit de o turdeancă

Poliția Locală Turda salută actul de civism dovedit de o turdeancă

Poliția Locală Turda salută actul de civism dovedit de o turdeancă
februarie 15
12:05 2018

Poliția Locală Turda salută actul de civism dovedit de turdeanca B.M.R. ( n. 1946) care în data de 14.02.2018 a predate dispeceratului Poliției Locale Turda un portofel, găsit în zona Materna a  municipiului Turda.

La verificarea acestuia, dispecerul de serviciu a constatat că acesta conținea suma de 1.058 lei  lei, 50 euro, 2 carduri bancare, permis de conducere și alte documente personale.

În urma demersurilor investigative păgubitul a fost invitat la sediul Poliției Locale pentru a intra în posesia portofelului. La momentul restituirii acestuia, domnul a declarat ca l-a pierdut în timp ce a ridicat un colet din zona Materna și a constatat absența acestuia doar când a ajuns acasă.

Felicităm pe această cale pe doamna B.M.R. și totodată transmitem mulțumirile păgubitului I.C (din Turda).

În decursul anului 2017 au fost predate Poliției Locale Turda  peste 200 de documente personale și importante sume de bani găsite pe raza muncipiului Turda (cărți de identitate, carduri bancare, permise de conducere, certificate de naștere) prin urmare facem un apel pe aceasta cale către toate persoanele să manifeste o vigilență sporită la bunurile de valoare și documentele personale pe care le dețin, întrucât, prin pierderea acestora, probabilitatea de recuperar eulterioara a prejudiciului este una redusă.

Poliția Locală Turda îi asigură pe toți cetățenii că este permanent la dispoziția lor și promovează implicarea cetățenilor în realizarea unui climat de siguranță civică, responsabilitate, corectitudine, inițiativă în tot ceea ce înseamnă nou și bun.

Contact Poliția LocalăTurda : 0264-317303/0731300903

Poliția Locală Turda, 

Director Executiv

MOLDOVAN VALER

Related Articles

Citește articolul precedent:
Planurile Guvernului Dăncilă în privința creșterii pensiilor

Programul de guvernare al Guvernului Dăncilă prevede, printre altele, creşterea pensiilor de stat cu 10% față de cea din prezent....

Închide