inTurda.ro

Alexandru Laslo, împrumutat la CSM Oradea

Alexandru Laslo, împrumutat la CSM Oradea

Alexandru Laslo, împrumutat la CSM Oradea
februarie 19
09:56 2018

CSM Oradea l-a împrumutat pe Alexandru Laslo de la Potaissa Turda. Cu toate că este încă foarte tânăr, Alexandru Laslo va avea ocazia să își demonstreze mai mult calitățile la CSM Oradea. Sebastian Tudor a perfectat astfel transferul unui tânăr handbalist de calitate care nu prea avea ocazia să evolueze la a treia clasată din Liga Națională, informează crisana.ro.

În vârstă de 21 de ani, acesta este fratele mai mic al internaţionalei Cristina Laslo, fostă componentă a echipei Universitatea Cluj-Napoca, transferată din vara anului trecut la Buducnost Podgorica. Alexandru Laslo a fost împrumutat de formaţia noastră până la finele actualului sezon, dar înţelegerea se va putea prelungi, dacă părţile vor conveni acest lucru.

“Laslo este un jucător talentat, handbalul face parte din familia sa, dar este încă foarte tânăr, e un copil. La Turda nu prea avea loc să joace, aşa că era în interesul său să vină la o echipă unde o va putea face. Sperăm să confirme şi să crească în valoare”, a declarat antrenorul handbaliştilor orădeni, Sebastian Tudor, pentru Bihonul.ro,

Laslo este al doilea jucător înregimentat de CSM Oradea în această iarnă, după ex-băimăreanul Botea. Orădenii l-au pierdut în schimb pe fostul lor căpitan, experimentatul Cosmin Liberţ, transferat la CS Universitatea “Constantin Brâncuşi” Târgu Jiu.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Potaissa Turda s-a calificat în sferturile de finală ale Challenge Cup

AHC Potaissa Turda a pierdut în deplasarea din Belgia, cu 29-24 (13-13), duminică, în returul optimilor de finală ale Cupei...

Închide