inTurda.ro

Participă la târgul de nuntă de la Câmpia Turzii și poți câștiga o NUNTĂ GRATUITĂ

Participă la târgul de nuntă de la Câmpia Turzii și poți câștiga o NUNTĂ GRATUITĂ

Participă la târgul de nuntă de la Câmpia Turzii și poți câștiga o NUNTĂ GRATUITĂ
februarie 20
09:56 2018

Wedding show’s s-a născut din dorința de a ajuta mirii!

Acest târg de nunți este organizat și conceput pentru a ajuta mirii, cu toate serviciile esențiale organizării unei nunți. Este cea mai importantă zi din viața cuplurilor, deci trebuie să fie perfectă.

“Mi-am sunat toți colaboratorii și i-am întrebat dacă doresc să participe, gratuit, la o prezentare de servicii și produse! Am rămas surprins când feedback-ul a fost afirmativ din partea tururor colaboratorilor mei. Aduc la Câmpia Turzii servicii de calitate, la prețuri corecte! Evit să recomand mirilor lucruri superficiale, pentru că ziua nunții lor este cea mai importantă zi din viață, care nu se va mai repeta. Așadar îmi pun “relațiile” în joc, pentru ca mirii din zona Câmpia Turzii -Turda să profite de lucruri de calitate la prețuri corecte”, precizează organizatorul Adrian Soporan – Maestru de ceremonii.

Adrian Soporan este considerat unul dintre cei mai căutați MC (staroste) de pe piață, nunțile organizate de el fiind nunți elegante unde organizarea, zâmbetul și buna dispoziție nu lipsesc niciodată. “Plătesc eu machiajul miresei si al soacrei mici, dacă la nunțile organizate de mine plânge cineva”, ne spune Adrian Soporan.

Participând la acest târg o sa găsiți cele mai bune oferte de pe piață iar dacă participați la tombolă, aveți șansa de a câștiga o NUNTA GRATUITĂ. La târg puteți găsi următoarele servicii: Sonorizare, Dj, Lumini, gheață carbonică, dansul mirilor, foto video, aranjamente florale, decor sală, cocktail bar, candy bar, prăjituri și torturi, invitații de nuntă, mărturii, sticluțe, pungulițe, rochii de mireasa, accesorii de mireasă, costume de mire, pantofi la comandă, limuzine, artificii, photobooth, make-up, formații, soliști, band-uri.etc. Din experiențele trecute, 90% dintre cupluri semnează contractele de servicii pentru nunți la târgurile de profil, sunt cele mai bune oferte din an, sunt cele mai bune oferte de servicii, deci evenimentul nu poate fi ratat de viitorii miri. 23-25 februarie, Hotel A3 Cămărășan.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Premiul Elisabeth Pilkington Rațiu pentru Sănătate Mintală

Premiul Elisabeth Pilkington Rațiu pentru Sănătate Mintală Comunicat de presă   Centrul Rațiu pentru Democrație, împreună cu Rațiu Family Charitable Foundation,...

Închide