inTurda.ro

Pro România a primit personalitate juridică. Mircea Irimie: „Nimic din tot ceea ce a fost pe scena politică a acestor ultimi 28 de ani, nu poate fi comparat cu acest concept”

Pro România a primit personalitate juridică. Mircea Irimie: „Nimic din tot ceea ce a fost pe scena politică a acestor ultimi 28 de ani, nu poate fi comparat cu acest concept”

Pro România a primit personalitate juridică. Mircea Irimie: „Nimic din tot ceea ce a fost pe scena politică a acestor ultimi 28 de ani, nu poate fi comparat cu acest concept”
februarie 22
14:27 2018

„Mai întâi te vor ignora, apoi vor râde de tine, apoi ți se vor opune, iar apoi vei câștiga.” (Gandhi)

Este citatul transformat în realitatea ultimelor 9 luni, cât a durat până când instanța s-a pronunțat pentru recunoașterea și înscrierea Partidului Pro România în Registrul Partidelor Politice. Drept este că 9 luni este și perioada completă și necesară nașterii unui copil perfect sănătos, fără alte intervenții sau îngrijiri speciale. Începând de marți 20 februarie, iată-ne certificați juridic, iar pentru o corectă informare este bine să ne reamintim că de fapt Proiectul Pro România, născut din dorința unui grup foarte mic de oameni politici de a se desprinde de o majoritate care câștigase Alegerile Parlamentare din 2016 și de a renunța la confortul pe care ți-l conferă un astfel de rezultat doar pentru că nu acceptau compromisul și încălcarea principiilor cu care se câștigaseră respectivele alegeri, a fost lansat în 29 mai 2017, cu o echipă de membri fondatori formată din Daniel Constantin, Răzvan Mitu, Cristi Cosmin, Raluca Halitz și Sorin Platon, și susținuți de Deputații Sorin Cîmpeanu, Eugen Durbacă, Mircea Banias, Damian Florea și un număr de susținători din țară printre care Mircea Irimie, Marius Sanfirișcă, Georgică Dumitru, Bogdan Ivan, Daniel Narița, numeroși oameni de afaceri și reprezentanți ai mediului academic și universitar și foarte mulți tineri, eveniment ilustrat de întreaga presă,la momentul respectiv. Astfel, luni 29 mai, Agenția de Presă Agerpres spunea :
„Partidul PRO România a fost lansat, luni, sub sloganul #altfel, la un eveniment desfăşurat pe terasa unui hotel, în prezenţa a mai multor zeci de persoane…”

Aproximativ 3 luni mai târziu, mai exact pe 03 Sep.2017, se alătură acestui Proiect Politic și fostul Premier al României, Dep.Victor Ponta, împreună cu Dep.Alin Văcaru, care anunța,”noul proiect politic și înscrierea în partidul lansat de fostul copreședinte ALDE, Daniel Constantin, Pro România”, scria Ziarul Libertatea la data de 03 sept. 2017, aducând plus valoare și notorietate acestei construcții politice și unde, împreună cu noi toți lucrează pentru creșterea proiectului politic.

În ceea ce mă privește am avut șansa să fiu parte a acestei construcții din prima clipă în care, „pe coltul unei mese”, schițam destul de timid dar cu multă încredere și determinare, primele idei ale ceea ce urma să devină acest Proiect Politic, în care am crezut și voi crede din toată ființa mea, asigurându-vă că nimic din tot ceea ce a fost pe scena politică a acestor ultimi 28 de ani, nu poate fi comparat cu acest concept.

#altfel înseamnă să lupți pentru promovarea valorilor reale, pe criterii de competență, să-i respecți pe cei care te-au încredințat să-i reprezinți și să faci totul pentru a nu-i dezamăgi.

Pro România dorește să fie o alternativă la clasa politică actuală și promovează cu prioritate și responsabilitate interesele cetățenilor români.

Pro România este Proiectul Politic care unește oamenii!
Pro România militează pentru o Europa unită și o Românie puternică!
Închei cu un citat în care cu toții sper să ne regăsim :
„Toate visele noastre se vor realiza, dacă avem curajul să le urmăm.” (Walt Disney)
#altfel poți fi și tu!

 

Irimie Mircea,

PRO România.

www.proromania.eu.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Aurel Giurgiu, despre Tetarom V: „Această investiție este un bulgăr de aur!”

Primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, a organizat marți o conferință de presă prin care a anunțat demararea investiției pentru...

Închide