inTurda.ro

VIDEO – Dorin Lojigan: „Lupta politică nu trebuie să fie în contra intereselor cetățeanului”

VIDEO – Dorin Lojigan: „Lupta politică nu trebuie să fie în contra intereselor cetățeanului”

VIDEO – Dorin Lojigan: „Lupta politică nu trebuie să fie în contra intereselor cetățeanului”
februarie 26
16:54 2018

În luna octombrie 2017, cetățenii municipiului Câmpia Turzii primeau o veste excelentă! Primarul municipiului Câmpia Turzii, domnul Dorin Lojigan, anunța faptul că în urma protocolului de cooperare încheiat între Instituția Prefectului Județului Cluj, Inspectoratul de Poliție Județean Cluj și Municipiul Câmpia Turzii, la Câmpia Turzii se vor putea elibera pașapoarte și se vor putea înmatricula autovehicule!

În urmă cu o săptămână (Vezi video mai jos), proiectul de hotărâre privind aprobarea măsurilor necesare în vederea transmiterii în folosință gratuită a imobilului teren și construcție situat în municipiul Câmpia Turzii, str. George Coșbuc, nr. 24, pentru constituirea unui drept de administrare în favoarea IPJ Cluj, nu a obținut voturile necesare în Consiliul Local. Acest aspect a trezit multe voci ale cetățenilor din Câmpia Turzii care așteaptă ca politicienii să înceteze să mai lucreze pentru propriile interese și să voteze în beneficiul fiecărui cetățean.

Primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, a precizat faptul că aleșii locali din opoziție au făcut imposibilă inființarea la Câmpia Turzii a serviciilor care s-ar fi ocupat de eliberarea pașapoartelor, cazierului judiciar și înmatriculări auto.

„Consilierii locali Rece Gheorghe (PSD), Isac Tudorel (PSD), Uioreanu Monica (PSD), David Lică (PSD), Ciobanu Octavian (PSD), Tot Vasile (PSD), Mischian Adrian (PMP) au facut imposibila înființarea la Câmpia Turzii a serviciilor care s-ar fi ocupat de eliberarea pașapoartelor, cazierului judiciar, înmatriculări auto, votând împotrivă. De ce ați făcut asta doamnă și domnilor? Pentru “binele” și “confortul” oamenilor din Câmpia și din împrejurimi sau doar din ranchiună? Aduceți, vă rog, o minimă explicație a gestului dumneavoastră. Sunteți datori față de toată lumea! Iar dumneavoastră, cetățeni ai municipiului Campia Turzii, întrebați-i pe Facebook și pe strada de ce nu au făcut-o.”, a transmis Dorin Lojigan..

Astăzi, 26 februarie 2018, Primarul Dorin Lojigan a organizat o conferință de presă la sediul fostului Incubator de Afaceri. Lojigan a făcut toate clarificările referitoare la demersurile făcute până acum în ceea ce privește atribuirea acestei clădiri către IPJ Cluj.

„S-a ridicat problema că Primăria ar cheltuii bani cu această clădire după ce aceasta ar fi data prin contract de comodat Poliției! ESTE UN NEADEVĂR! În contractul de comodat se arată foarte clar faptul că cheltuielile cu această clădire sunt în sarcina IPJ Cluj, adică a comodatarului. O altă problema ridicată este că ar fi nevoie de investiții în această clădire, v-am spus, acestă clădire este pregătită să primească polițiștii, birourile sunt inclusiv mobilate.”, a precizat Lojigan.

La finalul conferinței Dorin Lojigan și-a exprimat dorința ca toți consilierii locali să voteze în mod favorabil acest proiect care vine în sprijinul cetățenilor municipiului Câmpia Turzii. Aceștia vor avea ocazia să voteze PENTRU CETĂȚENI, marți 27 februarie 2018, la ora 16:00, în cadrul ȘEDINȚEI DE ÎNDATĂ la care au fost convocați.

„Am hotărât să convoc de îndată o ședință a Consiliului Local în care să reluăm la vot această hotărâre. Apelez cu toată încredere către consilierii locali din opoziție, lupta politică nu trebuie să fie în contra interesele cetățeanului. Îi rog în numele cetățenilor din Câmpia Turzii, să vină la această ședință și să voteze proiectul de hotărâre. Cred că am demonstrat că această clădire nu necesită nici o investiție, am demonstrat că aceste utilități și cheltuieli cu întreținerea clădirii vor fi suportate de către IPJ Cluj.”, a mai precizat Lojigan.

 


Related Articles

Citește articolul precedent:
Asociația Pentru Familie o sustine pe Daciana Constantea pentru continuarea drumului spre succes

Daciana Constantea poate fi in viitor "Vocea Romaniei"! In drumul ei catre succes, Daciana intampina multe dificultati de ordin material...

Închide