inTurda.ro

Prima zi a lui Mărțișor bogată în evenimente la Câmpia Turzii

Prima zi a lui Mărțișor bogată în evenimente la Câmpia Turzii

Prima zi a lui Mărțișor bogată în evenimente la Câmpia Turzii
martie 02
13:00 2018

Prima zi a lui Mărțișor bogată în evenimente la Câmpia Turzii

Anul acesta, prima zi a lunii martie a adus multe bucurii pentru copiii, dar și vârtnicii din municipiul nostru.

Astfel, elevii unităților de învățământ din oraș împreună cu reprezentanții Asociației Artiștilor Plastici, au confecționat în cadrul unor ateliere de creație o serie de mărțișoare originale, pline de culoare, pe tot parcursul lunii trecute.

Interacțiunea a avut loc în incinta Bibliotecii „Astra” a Palatului Cultural „Ionel Floașiu” din Câmpia Turzii. Aceste mărțișoare au fost dăruite beneficiarilor Centrului „Carine” din municipiu.

Tot în cursul zilei de ieri, Centrul de Zi pentru Adulți din Câmpia Turzii a avut parte de mai multe surprize. Elevii clasei zero ai Școlii Gimnaziale “Mihai Viteazul” însoțiți de doamnele învățătoare, au efectuat o vizită la Centru, unde au oferit membrilor un recital de cântece și poezii, dar și mărțișoare.

De asemenea, Centrul de Zi pentru Adulți s-a bucurat de vizita beneficiarilor Centrului Carine, continuând, astfel seria proiectului „Bunici de împrumut”, cu scopul de a facilita schimbul de experiențe între copii și vârstnici.

Emoțiile au fost evidente, însă bucuria reîntîlnirii și poveștile derulate au oferit de ambele părți cele mai minunate momente.

Direcția Relații cu Comunitatea

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
8 martie, Ziua Internațională a femeii va fi sărbatorită în cadrul evenimentului „Ești minunată, doamnă!”, organizat de restaurantul Hotelului Potaissa

8 martie, Ziua Internațională a femeii va fi sărbatorită în cadrul evenimentului „Ești minunată, doamnă!”, organizat de restaurantul Hotelului Potaissa....

Închide