inTurda.ro

Ziua femeii sărbătorită la Centrul de zi pentru vârstnici Turda

Ziua femeii sărbătorită la Centrul de zi pentru vârstnici Turda

Ziua femeii sărbătorită la Centrul de zi pentru vârstnici Turda
martie 08
08:42 2018

Ziua dedicată femeii a fost sărbătorită de către Centrul de zi pentru vârstnici, oferind doamnelor prezente cadouri muzicale şi clipe minunate alături de elevii şcolilor turdene partenere.

Şcoala “Horea, Cloşca şi Crişan”, prin clasa a IV-a, a cărei învăţătoare este d-na Angela Miclăuş, ne-a acordat votul de încredere de a participa alături de elevii ei într-o scenetă dedicată zilei femeii, numită “Mama, doar mama”. Dacă în data de 6 martie piesa a fost interpretată pe scena şcolii pentru mamele lor, la Centrul de zi senioarele înscrise aici au fost cele care s-au bucurat de frumoasa reprezentaţie. Personajele din poveşti au prins viaţă cu ajutorul elevilor clasei a IV-a, costumaţiile lor au fost apreciate, iar “mamele” eroilor din poveşti au fost încântate că şi-au adus contribuţia la realizarea acestei scenete. Numărul mare de aplauze primite a fost răsplata micilor şi marilor actori, cei prezenţi fiind cei care au apreciat efortul elevilor, senioarelor care au interpretat şi al învăţătoarei, deoarece în spatele cortinei întotdeauna sunt multe minute de muncă şi multe emoţii.

După programul prezentat de micii noştri parteneri, Asociaţia Turda Tin a răspuns solicitării noastre de a aduce o mică bucurie muzicală doamnelor de la Centrul de zi. Deoarece copiii acestora au crescut şi nu mai participă demult la serbările şcolare dedicate zilei femeii, de această dată ele s-au bucurat de prezenţa elevilor Colegiului Tehnic Turda, îndrumaţi de d-na profesoară Ioana Sârb precum şi de cei ai Colegiului Naţional “Mihai Viteazu” cu toţii fiind coordonaţi de părintele Sebastian Zăhan. Cântecul şi poezia dedicată femeilor de la Centrul de zi au adus zâmbete şi lacrimi pe feţele celor prezenţi dar şi multe aplauze binemeritate.

Colaborarea intergeneraţională care s-a creat prin parteneriatul între instituţiile de învăţământ şi Centrul de zi a condus atât la dezvoltarea unor relaţii profesionale cât şi personale, copiii fiind încântaţi de prezenţa noastră în şcoală, iar seniorii simţindu-se apreciaţi de cei  tineri.

 

 

Adela Zai – coordonator Centrul de zi şi centrul de îngrijiri la domiciliu pentru persoane     vârstnice Turda

 

 

 

Share

Related Articles

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Viceprimarul Municipiului Câmpia Turzii, Sabin Marcel Ghemeș, adresează un mesaj special cu ocazia zilei de 8 martie

Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii vă adresez cele mai alese cuvinte de apreciere, respect și mulțumire. Vă doresc să...

Închide