inTurda.ro

SPOTIFY a fost lansată și în România! Spotify este cea mai importantă aplicație de muzică din lume

SPOTIFY a fost lansată și în România! Spotify este cea mai importantă aplicație de muzică din lume

SPOTIFY a fost lansată și în România! Spotify este cea mai importantă aplicație de muzică din lume
martie 13
10:37 2018

Aplicația de muzică SPOTIFY a fost lansată în România. Este unul dintre cele mai importante servicii de streaming de muzică din lume. 

Cu o comunitate globală ce numără peste 159 de milioane de membri, Spotify oferă în România atât o versiune gratuită, susținută prin conținut publicitar, dar și o versiune superioară, pe bază de abonament lunar. Utilizatorii pot asculta melodiile preferate gratuit sau pot trece la Spotify Premium pentru 4.99 EUR pe lună (primele 30 de zile sunt gratuite).

Spotify oferă posibilitatea de a căuta, descoperi, alcătui playlist-uri şi construi propria colecție muzicală, dar și de a distribui conținutul preferat către prieteni. Spotify vine astăzi în România cu o bază de date cu peste 35 de milioane de melodii, disponibile atât pentru utilizatorii variantei gratuite, dar şi celor care au optat pentru varianta Premium.

SPOTIFY PREMIUM costă 4,99 euro pe lună. Sunt peste 71 de milioane de utilizatori plătitori. Deținătorii de drepturi de autor au plătit, de la lansarea SPOTIFY din 2008, peste opt miliarde de euro. 

SPOTIFY  oferă posibilitatea de a căuta, descoperi, alcătui playlist-uri şi construi propria colecţie muzicală, dar şi de a distribui conţinutul preferat către prieteni. În fiecare zi, sunt adăugate câte 30.000 de melodii. Sunt peste 2 miliarde de playlist-uri disponibile și în fiecare zi sunt create 2 milioane de playlist-uri.  

SPOTIFY vine astăzi în România pentru a oferi o selecţie de titluri locale şi internaţionale, reunite într-o bază de date de peste 35 de milioane de melodii, disponibile atât pentru utilizatorii variantei gratuite, dar şi celor care au optat pentru varianta Premium, informează dcnews.

Milioane de playlist-uri internaționale

Pe SPOTIFY poţi găsi muzica preferată, indiferent de gusturi sau starea de spirit. Utilizatorii din România au acces instant la o varietate de playlist-uri globale, alcătuite de experţi şi actualizate în mod constant, dar pot descoperi şi alte milioane de playlist-uri internaţionale, aparţinând SPOTIFY sau altor iubitori ai muzicii.

Unul dintre principalele atuuri ale serviciului Spotify este personalizarea, ce permite fanilor să găsească muzica preferată într-un mod facil, dar şi să descopere noi piese şi artişti, în baza preferinţelor şi a modului în care obişnuiesc să asculte muzică.

Ce se întâmplă cu utilizatorii noi

Când un utilizator nou se alătură comunităţii SPOTIFY, el este invitat într-un proces numit ‘Taste Onboarding’, ce ajută Spotify să înţeleagă mai bine muzica pe care acesta o apreciază. Căutarea personalizată ce include opţiuni precum Daily Mix (o serie de playlist-uri ce îmbină melodiile preferate cu noutăţi ce ar putea fi pe gustul utilizatorului), Release Radar (un playlist format din melodii noi, în baza artiştilor cei mai ascultaţi, conţinut actualizat în fiecare zi de vineri) şi Discover Weekly ( un playlist creat în funcţie de obiceiurile specifice utilizatorului, disponibil în curând) aduc muzica preferată mai aproape ca niciodată.

DESCARCĂ AICI SPOTIFY

 
 
 
Share

Related Articles

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Vezi AICI programul de curățare și întreținere a străzilor din Câmpia Turzii pentru această săptămână

„Luna curățeniei de primăvară” vine și pe strada ta Încă de săptămâna trecută, în Municipiul Câmpia Turzii a debutat „Luna...

Închide