inTurda.ro

Vezi AICI programul de curățare și întreținere a străzilor din Câmpia Turzii pentru această săptămână

Vezi AICI programul de curățare și întreținere a străzilor din Câmpia Turzii pentru această săptămână

Vezi AICI programul de curățare și întreținere a străzilor din Câmpia Turzii pentru această săptămână
martie 13
10:00 2018

„Luna curățeniei de primăvară” vine și pe strada ta

Încă de săptămâna trecută, în Municipiul Câmpia Turzii a debutat „Luna Curățeniei de primăvară-2018”, unde timp de patru săptămâni cei implicați în această campanie vor munci constant pentru a înlătura toate reziduurile din timpul sezonului rece.

Astfel, echipele și utilajele Companiei de Salubritate din Câmpia Turzii vor efectua, în perioada 14-19 martie 2018, diverse lucrări de curățare și de întreținere a străzilor, în conformitate cu următorul program:

– Miercuri,14 martie 2018 – activitate de curățare și răzuire manuală a rigolelor, de întreținere a străzilor, colectare și transport deșeuri pe tronsonul DN15, E60- zona Parohia Ortodoxă nr. 3 și pasajul de trecere pe sub calea ferată (Strada Laminoriștilor)

– Joi,15 martie 2018 și Vineri, 16 martie 2018 – activitate de curățare și răzuire manuală a rigolelor, de întreținere a străzilor, de colectare și transport deșeuri în cartierul Sâncrai, pe strada 1 decembrie 1918.

– Luni, 19 martie 2018 – activitate de curățare și răzuire manuală a rigolelor, de întreținere a străzilor, de colectare și transport deșeuri pe străzile Parcului, 1 Mai, Șoferilor, Teilor și Școlii.

Astfel, administrația locală a Municipiului Câmpia Turzii se implică activ, alături de echipele din subordine, pentru a reda un aspect curat și plăcut mediului în care comunitatea își desfășoară activitățile de zi cu zi.

În săptămânile care urmează vom reveni cu informații referitor la alte zone din municipiu care vor trece prin acest proces de curățare.

Direcția Relații cu Comunitatea

Share

Related Articles

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
VIDEO: Vezi ce a mai rămas din autocarul care a fost cuprins de flăcări pe Feleac

Un autocar a luat foc pe Dealul Feleacului, luni, 12 martie, în jurul orei 14:40. Autocarul se deplasa spre Câmpia Turzii...

Închide