inTurda.ro

VIDEO: Şoarece în vitrina cu carne. Reacţia Kaufland

VIDEO: Şoarece în vitrina cu carne. Reacţia Kaufland

VIDEO: Şoarece în vitrina cu carne. Reacţia Kaufland
martie 13
10:51 2018

Kaufland revine: Şoarecele găsit într-un magazin din Arad a fost plasat intenţionat. La două săptămâni după ce a fost făcut public un clip cu un şoareceîntr-unul din rafturile unui magazin Kaufland din Arad, compania revine şi susţine că acesta a fost plasat în acel loc anterior filmării, informează Digi24.

 

,,Avem motive bine întemeiate să credem că această filmare este orchestrată și parte dintr-o campanie bine pusă la punct de denigrare a companiei, începută în urmă cu 2 săptămâni. Înmagazinul din Arad ultima procedură de deratizare, dezinsecție și dezinfecție a avut loc săptămâna trecută și, în urma acesteia, magazinul a primit raport verde din partea specialiștilor care au efectuat procesul.

Vom sesiza Poliția și autoritățile și vom cere o anchetă în acest caz. Compania Kaufland România nu poate tolera șantajul și nici atacurile murdare și suntem pregătiți să ne adresăm organelor de urmărire penală și instanței de judecată pentru tragerea la răspundere a persoanelor vinovate și luarea măsurilor legale care se impun.”, a transmis compania.

Share

Related Articles

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
SPOTIFY a fost lansată și în România! Spotify este cea mai importantă aplicație de muzică din lume

Aplicația de muzică SPOTIFY a fost lansată în România. Este unul dintre cele mai importante servicii de streaming de muzică din lume. ...

Închide