inTurda.ro

Politia Locala Turda – In atentia agentilor economici

Politia Locala Turda – In atentia agentilor economici

Politia Locala Turda – In atentia agentilor economici
martie 16
10:49 2018

INFORMARE
Poliția Locală Turda informează toți agenții economici de pe raza municipiului Turda că în conformitate cu prevederile OG 99/2000 privind comercializarea produselor și serviciilor de piață, orice modificare a orarului de funcționare se efectuează cu aprobarea reprezentanților Control Comericial –Poliția Locală Turda.
Luând în considerare că în perioada Sărbătorilor Pascale majoritatea agenților economici prelungesc orarul de funcționare, vă aducem la cunoștiință că în acest scop, aveți obligația de a solicita aprobarea modificării orarului de funcționare, completând formularul ”cerere-tip” la camera ”4” – Primaria Municipiului Turda – Control Comercial – de luni-vineri între orele 08.00 -10.00.
De asemenea, vă informăm că nerespectarea prevederilor privind modificarea orarului de funcționare de către agenții economici, se sancționează cu amendă de la 200-500 lei conform aceluiași act normativ OG99/2000 privind comercializarea produselor și serviciilor de piață.
Poliția Locală Turda vă stă la dispoziție în limita competențelor legale.

Poliția Locală Turda
Contact: Tel.0264/317303 sau 0731300903
E-mail: office@politialocalaturda.ro

DIRECTOR EXECUTIV,

MOLDOVAN VALER

 

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Călin Pop a lansat un nou VIDEOCLIP: „Atunci când avem iubire și credință în Dumnezeu, nimic nu este cu neputință!”

Poetul și cântărețul turdean, Călin Pop, a lansat în aceste zile încă un Videoclip! Filmările au fost realizate de către...

Închide