inTurda.ro

Comunicat de presă: T9 lansează un proiect în sprijinul turdenilor

Comunicat de presă: T9 lansează un proiect în sprijinul turdenilor

Comunicat de presă: T9 lansează un proiect în sprijinul turdenilor
aprilie 13
10:55 2018

Comunicat de presă

T9 lansează un proiect în sprijinul turdenilor

 

Asociația T9 anunță lansarea proiectului „Eficiență și transparență în administrația locală“.

Proiectul se va derula în 3 etape. În etapa întâi are loc lansarea unui site pentru sugestii și sesizări ale cetățenilor. Locuitorii municipiului Turda, sau orice persoană interesată, vor putea accesa gratuit site-ul http://sesizare.turdanoua.ro/ unde vor lăsa sugestii și sesizări.

Pentru a doua etapă, după o perioadă de probă de 1-2 luni, propunem Adminstrației publice locale să preia în administrare una din secțiunile de sesizări ale site-ului.

În etapa a treia a proiectului vom actualiza designul și funcționarea site-ului în baza recomandărilor Administrației publice locale și ale cetățenilor.

              „Dorim să ajutăm Administrația publică locală prin realizarea unui proiect gratuit, fără costuri pentru cetățeni și municipalitate. Am observat că noul site al Primăriei Turda este deficitar în ceea ce privește relația directă cu cetățenii. Ideea site-ului și proiectul în sine apartin unui specialist IT, după modelul aplicat de Municipiul Cluj Napoca, unde funcționează cu succes. Vom lansa site-ul într-o perioadă de probă, iar apoi îi vom propune domnului primar Cristian Matei să accepte ajutorul nostru, pentru binele cetățenilor din Turda“, a declarat președintele asociației T9, Andrei Suciu.

Cu o interfață prietenoasă și foarte ușor de accesat și utilizat, site-ul poate fi accesat atât de pe dispozitive mobile (tabletă, smartphone) cât și de pe laptop și PC, la adresa http://sesizare.turdanoua.ro. Locuitorii Turzii, sau orice persoane interesate pot lăsa sesizările prin intermediul formularului. Solicitările cetățenilor vor fi monitorizate de tineri voluntari care vor administra site-ul de sugestii.

            Mai multe informații tehnice sunt disponibile în secțiunea „Termeni și condiții“ a site-ului. În cazul în care aveți întrebări referitoare la site-ul de sugestii și sesizări, nu  ezitați să ne contactați prin adresa de email contact@turdanoua.ro.

 

Andrei Suciu                                                                                                        Turda, 13.04.2018                                                                                

Președinte Asociația T9

Share

Related Articles

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Poliția Locală Turda continuă actiunile pe linia curăteniei orașului! Vezi câte sanctiuni au aplicat în ultimele săptămâni:

POLIȚIA LOCALĂ TURDA  CONTINUĂ ACȚIUNILE PE LINIA CURĂȚENIE ORAȘULUI! Poliția Locală Turda, continuă să sprijine acțiunea de ecologizare și conștientizare...

Închide