inTurda.ro

Salina Turda este prezentată în revista companiei de zbor AZUL din Brazilia

Salina Turda este prezentată în revista companiei de zbor AZUL din Brazilia

Salina Turda este prezentată în revista companiei de zbor AZUL din Brazilia
aprilie 18
11:17 2018

Salina Turda – o noua aparitie in presa internationala.  Salina Turda este prezentată în revista creată special de AZUL și distribuită gratuit la bordul aeronavelor

În paginile revistei călătorii vor întâlni recomandări de destinații alături de poveștile lor, printre care SALINA TURDA!

„Pentru turistii care zboara cu Azul Linhaz Aereas Brasileiras. Turistilor nostri brazilieni si portughezi! Cu multumiri Azul Linhas Aéreas Brasileiras ”, au transmis reprezentanții Salinei Turda.

Azul Linhas Aéreas Brasileiras este un transportator brazilian cu sediul în Barueri, o suburbie din São Paulo. Modelul de afaceri al companiei este de a stimula cererea prin furnizarea de servicii aeriene frecvente și accesibile pentru piețele deservite în întreaga Brazilie. Compania a fost numită Azul („albastru” în portugheză) după un concurs de numire în 2008, unde „Samba” era celălalt nume popular. [2] A fost înființată la 5 mai 2008 de către David Neeleman, fondatorul companiei americane low cost JetBlue, cu o flotă de 76 jet-uri Embraer 195. [3] Compania aeriană și-a început activitatea în 15 decembrie 2008. Potrivit Autorității Aviației Civile din Brazilia (ANAC), între ianuarie și decembrie 2017, Azul a obținut 17,8% din piața internă.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Sâmbătă, 21 Aprilie: Cros caritabil în Parcul Central Turda

Crosul Caritabil "Redam Demnitatea Eroilor Nostri" se va desfășura sâmbătă, 21 aprilie 2018, de la ora 10:30 în Parcul Central...

Închide