inTurda.ro

Apel pentru voluntari – Festivalul International de Teatru Turda 2018

Apel pentru voluntari – Festivalul International de Teatru Turda 2018

Apel pentru voluntari – Festivalul International de Teatru Turda 2018
aprilie 20
10:07 2018

Festivalul Internațional de Teatru de la Turda 2018 se apropie cu pași repezi. 
Dacă vrei să faci parte din echipa de organizare și să fii voluntar în realizarea acestui eveniment, te rugăm să completezi chestionarul de mai jos, iar pentru alte informații suplimentare vă stăm la dispoziție.

Vă așteptăm să realizăm împreuna lucruri frumoase cu mult entuziasm.

Teatrul Aureliu Manea Turda, organizează, în perioada 29 iunie – 08 iulie 2018, cea de-a doua ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru. Festivalul propune evenimente culturale de teatru, muzică, dans, expoziţii şi alte activităţi. Se adresează tuturor iubitorilor de teatru, având spectacole atât pentru cei mici, pentru adolescenţi, cât şi pentru adulţi. Vor fi 10 zile de evenimente indoor şi outdoor cu invitaţi din ţară şi din strainatate.
Tu eşti invitat să faci parte din echipa de organizare a festivalului ca voluntar într-unul din departamentele festivalului. Departamentele din care poţi să faci parte vor fi: PR, tehnic, cazări, ticketing, logistică şi locaţii. Înaintea evenimentului propriu-zis, se va face un instructaj cu privire la sarcinile fiecăruia. La finalul fiecărei zile se va face pregătirea şi împărţirea sarcinilor pentru ziua care urmează. Organizatorii îţi oferă cazare şi masă, acces la obiectivele turistice din oraşul Turda şi din împrejurimi şi va încerca să creeze un program de lucru cât mai atractiv.
Tu trebuie doar să-ţi iei buna dispoziţie, energia şi să-ţi achiţi drumul până în Turda, iar de restul ne ocupăm noi 🙂
Termen limită pentru aplicaţii: 10 iunie 2018

COMPLETEAZĂ AICI Formularul

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Discutie publică: Istoria pe întelesul tuturor – Unirea de la 1918

În contextul Anului Centenar 2018, Centrul Rațiu pentru Democrație în cooperare cu Primăria Municipiului Turda și Compania de Apă Arieș...

Închide