inTurda.ro

VIDEO/Foto: Concurs de Airsoft la Turda. Vezi aici rezultatele

VIDEO/Foto: Concurs de Airsoft la Turda. Vezi aici rezultatele

VIDEO/Foto: Concurs de Airsoft la Turda. Vezi aici rezultatele
aprilie 23
10:02 2018

Comunicat de presa 

         Sambata 21.04.2018 Asociatia Club Sportiv Ludus Dacicus a organizat Patrula Airsoft Romania – Etapa Turda 2018, concurs la care au participat 9 echipe din toata tara: Airsoft Club Enforcers, Club Airsoft Medias, CSABv, Lupii Deva, DAC Deva, STAS, Battlefield Bistrita, ACS Airsoft Warlords, ACS WILCO A-TAC TGJ. Cei 54 de concurenti au trebuit sa parcurga contra timp un numar de  10 probe: eliberare ostatec, eliminare cuib de mitraliera, proba puscas, proba grenadier, ambuscada, escorta VIP, proba lunetist, proba tir, proba de prim ajutor si proba de navigare, probele s-au desfasurat in Parcul Central, Casa de Cultura si zona centrala a municipiului Turda. De asemenea in Parcul Central a fost amplasat un stand de prezentare cu replici airsoft unde publicul a avut ocazia sa si traga cu unele dintre acestea.

            Pe aceasta cale vrem sa felicitam echipele ce au urcat pe podium: Locul 1 – Airsoft Club Enforcers, Locul 2 – Club Airsoft Medias, Locul 3 – CSABv, cat si pe toti concurentii care au participat la PARO Turda 2018, unii dintre ei fiind la prima participare la un concurs de acest gen si speram sa ne intalnim cu ei si la alte etape.

            De asemenea dorim sa multumim sponsorilor si colaboratorilor nostri: Primaria Municipiului Turda, CIA Aboliv, Airsoft Cluj, Agroliv, Double Ion, Inter Arte, I&C Transilvania Constructii, Renegades si Airsoft Super Daddys,  care ne-au sprijinit si au crezut in noi in vederea organizarii acestui eveniment asa de mare, desi suntem un club „tanar”.

            Speram ca toata lumea s-a simtit bine, cel putin din poze si filmulete asa reiese.

 

                                                                                                                        Echipa ACS Ludus Dacicus

           

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Dorin Racz din Campia Turzii doneaza un super motor pentru campania Beard Brothers

Ajută-ne să cumpărăm o Ambulanță pentru SMURD și poți câștigă un super motor!!!! Donează 100 lei in contul RO58BTRLRONCRT0249735201, cont...

Închide