inTurda.ro

Programul teatrului în ultima săptămână a lunii aprilie

 Breaking News

Programul teatrului în ultima săptămână a lunii aprilie

Programul teatrului în ultima săptămână a lunii aprilie
aprilie 25
08:09 2018

Comunicat de presă

Programul teatrului în ultima săptămână a lunii aprilie

Ultima săptămână a lunii aprilie este una aglomerată pentru Teatrul Aureliu Manea din Turda deoarece dorește să delecteze publicul iubitor de teatru cu piese dintre cele mai diverse, de la comedie, la ironie și bunadispoziție.
Așadar, miercuri 25 aprilie, ora 19.00, actorii turdeni pot fi urmăriți la Luduș, unde vor prezenta comedia muzicală de mare succes „Îndrăgostiții din Ancona” în regia lui Andrei Mihalache.
Joi 26 aprilie ora 19.00, la Teatrul Aureliu Manea Turda, se va rejuca spectacolul „Tragedian la Jubileu” regia Muriel Manea-Jakab. Un spectacol care îmbină comicul și ironicul situațiilor de zi cu zi, în interpretarea tinerilor actori ai teatrului.
În weekend îi avem invitați pe actorii de la Teatrul Mic Sibiu care vor prezenta spectacolul „Femeia ideală”, sâmbătă 28 aprilie ora 19.00. Spectacolul este în regia lui Contantin Podu, iar din distribuție fac parte actorii Teodora Voineagu, Alexandra Podu, Mircea Rotaru, Alex Hîncu. O emisiune de televiziune susținută de doi prezentatori carismatici având șase femei drept invitate pentru a vorbi despre feminitate. Toate aceste elemente compun povestea unui spectacol de teatru care ajunge să se transforme pe parcurs într-o parodie a emisiunilor.
Iar duminică, ora 11.00, cei mici sunt invitați la o întâlnire cu o veche prietenă “Micuța Fifi și poveștile ei”, o producție a Teatrului Mic Sibiu. Vă invităm să deveniţi actori, să dăm viaţă personajelor lui Creangă. Aşadar, ne întâlnim să ne jucăm de-a Teatrul.

Biletele se găsesc la agenția teatrului și online pe www.teatrulaureliumaneaturda.ro.

Biroul de presă
Teatrul Aureliu Manea Turda

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Vezi aici Ordinea de Zi a sedintei ordinare a Consiliului Local al Municipiului Câmpia Turzii

CONSILIUL LOCAL AL MUNICIPIULUI CÂMPIA TURZII SE ÎNTRUNEȘTE ÎN ȘEDINȚĂ ORDINARĂ DISPOZIŢIE Nr. 372 din 20.04.2018 privind convocarea Consiliului Local...

Închide