inTurda.ro

RECORD de turiști la Salina Turda, în minivacanta de 1 Mai!

RECORD de turiști la Salina Turda, în minivacanta de 1 Mai!

RECORD de turiști la Salina Turda, în minivacanta de 1 Mai!
mai 02
09:07 2018

Un număr impresionant de turiști au vizitat Salina Turda in minivacanța de 1 mai.

Conform datelor puse la dispoziție de către conducerea societății, 18.424 de persoane au vizitat Salina Turda în această minivacanța de 1 Mai, de sâmbătă până marți! Salina Turda a reușit astfel un nou record în ceea ce privește numărul de vizitatori pentru această perioadă, în anul 2017 numărul turiștilor care au vizitat Salina Turda a fost de 15.227. 

Aceasta crestere a numarului de turisti vine pe fondul unei intense promovari a Salinei Turda ca fiind o spectaculoasa destinatie turistica pentru o minivacanta si a multor alte publicatii nationale care descriu Salina Turda ca fiind principala atractie turistica din Romania, dar figureaza si pe lista de obiective de vizitat a publicatiilor internationale care nu au ezitat sa o numeasca precum “o isprava a ingineriei”, “cel mai frumos loc subteran din lume” sau “parcul balnear al Transilvaniei”.

Conducerea societatii Turda Salina Durgau S.A. multumeste angajatilor care au dat dovada de profesionalism si implicare , gestionand cu succes acest numar mare de turisti.

Un nou record pentru Salina Turda! Peste 600.000 de turiști au trecut pragul obiectivului turistic în anul 2017

Share

Related Articles

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
FESTIVALUL PEȘTELUI, 19-20 MAI 2018, LA CÂMPIA TURZII

FESTIVALUL PEȘTELUI, 19-20 MAI 2018, LA CÂMPIA TURZII Vino cu întreaga familie, "La trei lacuri" pentru un weekend de distracție,...

Închide