inTurda.ro

Şcoala Gimnazială „Avram Iancu” din Turda a primit Certificat European eTwinning

Şcoala Gimnazială „Avram Iancu” din Turda a primit Certificat European eTwinning

Şcoala Gimnazială „Avram Iancu” din Turda a primit Certificat European eTwinning
mai 03
08:51 2018

Ca urmare a apelului lansat de Centrul European eTwinning pentru recunoaşterea efortului şi a rezultatelor şcolilor, în urma participării elevilor, a profesorilor şi a managerilor şcolari la proiecte de colaborare au fost recompensate cu Certificatul de Şcoală eTwinning 1212 şcoli.

Aceste şcoli, din Europa şi din afara acesteia (Tunisia), au dovedit utilizarea eficientă şi responsabilă a Internet-ului, colaborarea permanentă cu partenerii de proiect, implicarea activă a elevilor, realizarea de activităţi de promovare a programului eTwinning, participarea la evenimente specifice eTwinning etc. A fost luat în considerare, de asemenea, numărul de Certificate Europene de Calitate obţinute, precum şi existenţa unor echipe de profesori activi pe platformă.
Această recunoaştere se adresează efortului de grup şi nu activităţii unui singur cadru didactic.

Din România au fost premiate 63 de instituţii şcolare, iar din judeţul Cluj 4. Şcoala Gimnazială „Avram Iancu” din Turda este una dintre şcolile eTwinning, recompensate cu acest Certificat, dovadă a implicării, a seriozităţii, a responsabilităţii cu care cadrele didactice din această instituţie tratează actul educativ.

Şcoala Gimnazială „Avram Iancu” din Turda- Şcoală eTwinning

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
EDO Garage: Angajam mecanic auto cu experienta!

EDO Garage: Angajam mecanic auto cu experienta! Descrierea jobului - Efectuează constatări, diagnoză, revizii şi reparaţii la autovehicule - Mentine ordinea...

Închide