inTurda.ro

Cea mai nouă Școală de Conducere Auto din Turda, PEGASUS TEAM, se dezvoltă

 Breaking News

Cea mai nouă Școală de Conducere Auto din Turda, PEGASUS TEAM, se dezvoltă

Cea mai nouă Școală de Conducere Auto din Turda, PEGASUS TEAM, se dezvoltă
mai 04
08:47 2018

Școala de conducere auto PEGASUS TEAM efectuează în acest moment cursuri de pregătire pentru categoria B, dar conform managerului școlii, în curând vor fi predate și cursuri de pregătire pentru categoria A. PEGASUS TEAM este cea mai nouă școală de șoferi din Municipiul Turda.

Recent, PEGASUS TEAM a achizitionat încă un autovehicul datorită numărului mare de cursanți pe care îi are.

„Am identificat nevoile persoanelor care sunt in cautarea celor mai bune servicii cand vine vorba de pregătirea pentru obținerea permisului de conducere si astfel a luat naștere acest proiect.
Ne bazăm pe experienta acumulată pentru a oferi servicii profesioniste care vin la pachet cu respect, seriozitate si flexibilitate in ceea ce priveste programul de pregătire. Momentan efectuăm cursuri de pregătire pentru categoria B si in curând o sa ne ocupam si de categoria A”, a declarat pentru inTurda.ro, Managerul PEGASUS TEAM, Vaida Alexandru Ovidiu.

Sediul Școlii de Conducere AUTO Pegasus Team, este situat în Turda, pe strada Republicii nr. 8, la etaj. Telefon: 0744479212, e-mail: pegasusturda@gmail.com, facebook: https://facebook.com/pegasusturda


Related Articles

Citește articolul precedent:
Lucrările de asfaltare pe drumul judeţean 103G Ceanu Mic – Aiton au intrat pe ultima sută de metri

Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic și locuitorii din zonă în legătură cu faptul că pe drumul judeţean DJ...

Închide