inTurda.ro

O nouă expozitie de FOTOGRAFIE în Salina Turda

O nouă expozitie de FOTOGRAFIE în Salina Turda

O nouă expozitie de FOTOGRAFIE în Salina Turda
mai 09
13:16 2018

Primăria Municipiului Turda și Salina Turda, în parteneriat cu PhotoRomânia oranizează o expoziție de fotografie pentru implementarea programului ″De ce nu? – program de expunere și promovare a artei fotografice în spații neconvenționale″.

Expoziția de fotografie a lui Andrei Budescu dezvăluie un teritoriu mai puțin mediatizat. Lhasa, capitala Regiunii autonome Tibet, este un oraș foarte contrastant. De la magazine de bijuterii la temple sacre, Lhasa se prezintă ca un centru în care capitalismul și misticismul par a fi condensate forțat. Imaginile aduc spre vizualizare o călatorie de la Beijing la Lhasa cu trenul, un parcurs al orașului vechi cât și peisajul arid și înalt al Tibetului. Fotografiile sunt realizate pe film fotografic alb negru Ilford HP5 care datorită unor aventuri tehnice etalează mici accidente grafice ce completează spațiul vizual într-un mod neconvențional.

Expoziția poate fi vizionată zilnic, între orele 9 – 17 în una din cele mai frumoase locații subterane din lume – Mina Rudolf, Salina Turda!  

Share

Related Articles

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Amplă campanie de dezinsectie și deratizare la Câmpia Turzii

Ca urmare a creșterii numărului de infecții cu căpușe, Compania de Salubritate S.A. va declanșa o procedură de dezinsecție și...

Închide