inTurda.ro

Doi turdeni în semifinalele Openului Facultătii de Drept

Doi turdeni în semifinalele Openului Facultătii de Drept

Doi turdeni în semifinalele Openului Facultătii de Drept
mai 14
07:39 2018

    În acest weekend The Da Vinci System a fost reprezentată la concursul de dezbateri academice „Openul facultății de Drept 2018” de către o echipă formată din Președintele Asociației, Leonardo Mihai-Mărnicean și Andra-Laura Vancea, o tânără studenta la Universitatea de Matematică-Informatică.

     Formatul competiției a fost cel de Brithis Parliament, în care echipele sunt formate din doar 2 persoane, au 15 minute la dispoziție pentru a-și pregăti argumentele, în meciuri existând două funcții principale pentru echipe, respectiv de guvern și opoziție.

       Au fost dezbătute diverse teme cu privire la societate, la rețele de socializare incluzând beneficiile și dezavantajele acestora, până la noțiuni legate de lumea juridică.

    Echipa care a reprezentat asociația a ajuns până în semifinala competiției; compeția se desfășoară anual așa că asociația le urează perticipanților care o reprezintă multu succes și în edițiile următoare!

       

Share

Related Articles

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Concert extraordinar în acest weekend la Andy’s Caffe Turda. „Via Dacă” vine direct de la Chișinău pentru a încânta turdenii

Trupa „Via Dacă” vine în acest weekend la Turda pentru a susține un concert live! Evenimentul se va desfășura la...

Închide