inTurda.ro

ProSport: “A venit vremea Potaissei!”

ProSport: “A venit vremea Potaissei!”

ProSport: “A venit vremea Potaissei!”
mai 14
12:48 2018

Potaissa Turda va avea o sală arhiplină la Cluj, în manşa tur a finalei Challenge Cup cu AEK Atena. S-au vândut toate cele 2.500 de bilete disponibile.

Pentru al doilea an la rând, Potaissa Turda încearcă să obţină Cupa Challenge. Învinşi, în finala sezonului trecut, de Sporting Lisabona, handbaliştii români vor lupta, acum, pentru trofeu cu AEK Atena, după ce anul trecut au pierdut finala în fața formației portugheze, Sporting Lisabona (37-28, 30-24).

”Este un eveniment foarte important pentru istoria clubului nostru. Aşa cum am anunţat încă din vara trecută, vrem să depăşim cu puţin performanţa din 2017. Iar asta înseamnă nu doar a ajunge în finală, ci plusul este să o şi câştigăm. Asta ne dorim cu această ocazie, suntem pregătiţi din toate punctele de vedere. Cu toate că am ratat un obiectiv neimpus devenit posibil pe parcurs, calificarea în finala campionatului, am ratat-o în faţa lui Dinamo, cred că de data aceasta băieţii au obligaţia morală în primul rând pentru ei să câştige Challlenge Cup. Avem o echipă extraordinară în care eu am mare încredere”, a declarat Flaviu Sâsâeac, preşedintele formaţiei Potaissa, pentru Pro Sport.

Partida se va disputa deseara la orele 19:00, in Sala Sporturilor de la Cluj-Napoca. Meciul va fi transmis in direct la Digi Sport si TelekomSport.

Share

Related Articles

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Primaria Campia Turzii – Anunt sesiune finantari Legea 350

ANUNȚ DE PARTICIPARE la sesiunea I de selecție a proiectelor care vor beneficia de finanțare nerambursabilă de la bugetul local...

Închide