inTurda.ro

COD galben de ploi torenţiale, vijelii şi grindină în judetul Cluj!

COD galben de ploi torenţiale, vijelii şi grindină în judetul Cluj!

COD galben de ploi torenţiale, vijelii şi grindină în judetul Cluj!
mai 15
10:19 2018

Meteorologii anunţă că vremea se strică, marţi, de la ora 12.00, fiind valabilă o informare de instabilitate atmosferică accentuată care se va manifesta prin averse cu caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi căderi de grindină.

De la ora 18.00, va intra în vigoare un cod galben pentru 23 de judeţe, cantitatea de precipitaţii putând depăşi 60 de litri pe metru pătrat.

Potrivit meteorologilor, de marţi, ora 12.00, până miercuri, ora 14.00, în cea mai mare parte a ţării vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse care vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, izolat cu aspect de vijelie şi căderi de grindină.

De marţi, ora 18.00, până miercuri la ora 09.00 va fi cod galben în 23 de judeţe.

”În seara zilei de marţi (15 mai) şi în noaptea de marţi spre miercuri (15/16 mai) în Oltenia, Maramureş, cea mai mare parte a Transilvaniei, vestul şi nordul Munteniei şi în zona de munte a Banatului şi Crişanei va ploua torenţial, iar cantităţile de apă vor depăşi 30 l/mp şi izolat 50…60 l/mp”, anunţă meteorologii, citați de News.ro.

 

 

Sursa foto: RomaniaLibera.ro

Share

Related Articles

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Festivalul Peștelui Câmpia Turzii – un weekend dedicat distractiei și bunului gust

   Ne apropiem de un week-end în care gastronomia pescărească și pasiunea pentru pescuit se vor îmbina spre deliciul și...

Închide