inTurda.ro

Festivalul Peștelui Câmpia Turzii – un weekend dedicat distractiei și bunului gust

Festivalul Peștelui Câmpia Turzii – un weekend dedicat distractiei și bunului gust

Festivalul Peștelui Câmpia Turzii – un weekend dedicat distractiei și bunului gust
mai 15
07:53 2018

   Ne apropiem de un week-end în care gastronomia pescărească și pasiunea pentru pescuit se vor îmbina spre deliciul și încântarea tuturor celor prezenți la Festivalul Peștelui.

Astfel, deși festivalul este structurat pe două paliere: concurs de pescuit și concurs culinar, cetățenii care doresc să ia parte la eveniment o pot face atât în timpul concursului de pescuit, organizat în 19 mai 2018, cât și în a doua zi de festival – 20 mai 2018, când are loc concursul de gătit și demonstrațiile de live cooking.

„Ne dorim ca organizarea concursului de pescuit să nu reprezinte un impediment pentru locuitorii orașului și pentru turiștii care vor să urmărească evenimentul de la fața locului, de aceea nu vom îngrădi accesul spectatorilor în Complexul de Agrement La Trei Lacuri în niciuna dintre cele două zile de evenimente.

Vă așteptăm în ambele zile de festival, pentru a lua parte, alături de noi, la relansarea turismului piscicol din Câmpia Turzii și pentru a vă delecta cu specialități gătite de maeștrii bucătari.”, declară Dorin Nicolae LOJIGAN, primarul municipiului Câmpia Turzii.

Direcția Relații cu Comunitatea

Share

Related Articles

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Firmă din Turda angajează AMBALATOR MANUAL

Societate comercială din Turda aflată într-o ascensiune continuă, angajează: AMBALATOR MANUAL (muncitori necalificaţi) Se oferă: – Tichete de masă –...

Închide