inTurda.ro

Teatrul „Aureliu Manea” a participat la două festivaluri din tară

Teatrul „Aureliu Manea” a participat la două festivaluri din tară

Teatrul „Aureliu Manea” a participat la două festivaluri din tară
mai 17
17:23 2018

Comunicat de presă 

Teatrul în Festivaluri la Suceava și Deva

         Zilele trecute, Teatrul Aureliu Manea a participat la două festivaluri din țară, „Zilele Teatrului Matei Vișniec Suceava” și „Deva Performing Art Festival”.

       La Suceava, Teatrul turdean a prezentat spectacolul „Origini” pe esplanada Casei de Cultură unde publicul a stat în frig alături de actori pentru a-i susține și a le aprecia munca. Și de asemenea, în a doua zi de festival, s-a jucat spectacolul „Ultima haltă în paradis” o super comedie de succes. S-a jucat cu sala arhiplină, cu un public primitor și iubitor de teatru, aplauzele și aprecierile au fost pe măsura muncii actorilor, iar reacțiile primite cu siguranță ne vor îndemna să mai revenim la Teatrul Matei Vișniec din Suceava.

      Festivalul de la Deva ne-a primit cu brațele deschise, iar în ciuda vremii ploioase, am reușit să pregătim decorul și să jucăm din nou în stradă spectacolul „Origini”. Publicul a rămas împreună cu actorii în pofida condițiilor meteo nefavorabile pentru ca la final să ne bucurăm de căldura și lumina din ochii lor și bineînțeles de aplauzele mult meritate. Actorii au fost adevărați profesioniști și au dus spectacolul la final, alături de echipa tehnică dedicată muncii care a încercat să le ofere cele mai bune condiții în defavoarea împrejurărilor.

      „Următoarele două săptămâni vor fi din nou deplasări în împrejurimile orașului și la alte festivaluri din țară, atat cu spectacole pentru adulți cât și cu spectacole pentru copii. Mai și Iunie sunt două luni pline de turnee și în același timp pregătim și Festivalul Internațional de Teatru de la Turda 2018 care se apropie cu pași repezi.”, a spus PR-ul teatrului Corina Moldovan.

      Săptămâna aceasta vă invităm la spectacolul „Gunoierul” sâmbătă 19 mai ora 19.00, iar duminică pe cei mici îi așteptăm la spectacolul „Punguța cu doi bani” de la ora 11.00. Biletele se găsesc la agenția teatrului și online pe www.teatrulaureliumaneaturda.ro.

 

 

Biroul de presă

Teatrul Aureliu Manea Turda

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Exercitiu de salvare din verticală în Cheile Turzii

În plin sezon de vizitare a Rezervației Naturale Cheile Turzii, când afluxul turiștilor este considerabil mai mare iar riscul de...

Închide