inTurda.ro

Vezi AICI rezultatele concursului pentru sănătate și prim ajutor „Sanitarii Priceputi”

Vezi AICI rezultatele concursului pentru sănătate și prim ajutor „Sanitarii Priceputi”

Vezi AICI rezultatele concursului pentru sănătate și prim ajutor „Sanitarii Priceputi”
mai 31
11:17 2018

CEI MAI PRICEPUȚI SANITARI AI TURZII

                     Faza zonală a Concursului pentru sănătate și prim ajutor Sanitarii Pricepuți, ediția 2018 – un eveniment reuşit, găzduit în premieră de Salina Turda. Participanții la concurs, 70 de elevi ai școlilor gimnaziale și ai liceelor din Turda și Copăceni, au dat dovadă de bună pregătire și au obținut următoarele rezultate:

Categoria Gimnaziu:

Locul I – Școala Gimnazială Avram Iancu – un punctaj total de 46,40

Locul II – Colegiul Național Mihai Viteazul – un punctaj total de 42,95

Locul III – Școala Gimnazială Ioan Opriș – un punctaj total de 39,65

Mențiunile le-au fost acordate: Școlii Gimnaziale Andrei Șaguna, Școlii Profesionale Poiana Turda și Școlii Gimnaziale Simion Balint Copăceni.

Categoria Liceu:

Locul I – Liceul Teoretic Liviu Rebreanu Turda – un punctaj total de 45,90

Locul II – Colegiul Național Mihai Viteazul Turda – un punctaj total de 45,60

Locul III – Colegiul Tehnic Turda – un punctaj total de 38,90

Organizatorii evenimentului, reprezentanții Crucea Roșie filiala Cluj și ai Salina Turda doresc să îi felicite pe toți elevii participanți pentru bunele rezultate obținute. Meritele acestor copii sunt extraordinare și activitatea Crucii Roșii în demersurile de educare din punct de vedere al acordării primului ajutor este lăudabilă.

Câștigătorii de la categoria liceu, elevii Liceului Teoretic Liviu Rebreanu – Szolosi Luisa, Cerei Ersilia, Surdu Natalia, Cucea Răzvan și Vălean Marius, coordonați de Dna. profesor Delia Ioana Petean, și ai Colegiului Național Mihai Viteazul – Sălcudean Georgiana, Bal Daiana, Bogdan Ionuț, Petric Raul, Pintilie Roberta, Cirebea Mara și Milu Diana, coordonati de Dna profesor Ligia Mănican vor participa la o acțiune demonstrativă în cadrul evenimentului organizat de Primăria Municipiului Turda cu ocazia Zilei Internaționale a Copiilor – Sărbătoarea Copilăriei, 1 – 3 Iunie 2018 în Parcul Central. Ei vor putea fi văzuți în acțiune în data de 1 Iunie, la orele 11.00, în Zona X a Parcului Central.

 

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Incendiu la rampa de deșeuri. ISU Cluj: Flăcările au fost stinse după patru ore

Patru autospeciale de stingere încadrate cu 10 pompieri, sprijinite de trei utilaje și patru autocisterne ale operatorilor economici din domeniul...

Închide