inTurda.ro

ANUNT in atentia cetatenilor municipiului Campia Turzii

ANUNT in atentia cetatenilor municipiului Campia Turzii

ANUNT in atentia cetatenilor municipiului Campia Turzii
iunie 13
12:11 2018

Anunț

-în atenția cetățenilor municipiului Câmpia Turzii-

Pentru a înlătura stolurile de păsări (ciori) din Parcul Municipal (Berc) și, totodată, pentru a asigura un mediu curat și sănătos pentru petrecerea timpului liber, Primăria Municipiului Câmpia Turzii a achiziționat un tun anti-păsări, acționat GPL.

Astfel, începând de astăzi, 13 iunie 2018, ora 18:00, în fiecare zi – în zona Incubatorului de Afaceri (noua clădire a Poliției Municipiului Câmpia Turzii) vor fi executate detonări controlate, la interval de 30 minute, a căror menire este să îndepărteze sutele de păsări care și-au făcut cuiburi în Parcul Municipal.

Având în vedere zgomotul puternic produs de sistemul anti-păsări, îi atenționăm pe cetățenii municipiului nostru să nu intre în panică, la auzul puternic al acestuia și să evite pe cât posibil promenadele în zona fostului Incubator de Afaceri. Utilizarea dispozitivului anti-păsări este o metodă eficientă, întrucât emiterea sunetului acustic ce imită împușcăturile îndepărtează ciorile din zona respectivă.

Totodată, facem mențiunea că sunetele de tun reprezintă o soluție recomandată de medicul veterinar, care în urma unei analize a dispozitivului anti-păsări, a constatat că efectul produs este eficient, fiind folosit și în zonele pistelor de pe aeroporturi.

Până la alungarea dăunătoarelor din parcul Municipal (Berc), Primăria Municipiului Câmpia Turzii va utiliza tunul anti-păsări, în intervalele orare 6:00 – 8:00, respectiv 18:00 – 21:00.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare.

Direcția Relații cu Comunitatea

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
SPAS Turda organizează concurs pentru ocuparea posturilor vacante

SERVICIUL PUBLIC DE ASISTENŢĂ SOCIALĂ TURDA ORGANIZEAZĂ CONCURS ÎN DATA DE 26 IUNIE  2018 PENTRU OCUPAREA URMĂTOARELOR   POSTURI VACANTE CONTRACTUALE  DE...

Închide