inTurda.ro

Au fost finalizate lucrările de asfaltare pe drumul judetean 107J Valea Ierii – Caps – Cerc 

Au fost finalizate lucrările de asfaltare pe drumul judetean 107J Valea Ierii – Caps – Cerc 

Au fost finalizate lucrările de asfaltare pe drumul judetean 107J Valea Ierii – Caps – Cerc 
iunie 14
11:38 2018

Consiliul Județean Cluj a finalizat lucrările de așternere de covor asfaltic derulate pe drumul județean DJ 107J Valea Ierii – Caps – Cerc în cadrul programului anual care vizează îmbunătăţirea infrastructurii rutiere a județului. A fost, astfel, vizat un tronson cu o lungime de 4,3 kilometri cuprins între pozițiile 11+400 și 15+700.

E un nou drum județean din zona de munte pe care am finalizat lucrările de asfaltare. Rolul investiției a fost acela de a contribui la dezvoltarea economico-socială a acestei zone cu un imens potențial, turistic dar nu numai”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe.

Anterior asfaltării acestui tronson de drum au fost executate lucrări pregătitoare constând în înlăturarea denivelărilor, plombări cu beton asfaltic şi burduşiri. În același timp, pentru completa finalizare a investiției urmează a mai fi executate lucrările de realizare și completare a acostamentelor, lucrări la șanțuri și decolmatarea podețelor.

Totodată, se impune a fi precizat în acest context faptul că, pentru a se verifica deplina îndeplinire a standardelor în vigoare și a cerințelor de calitate, un laborator de specialitate a prelevat carote de pe acest sector de drum. Scopul acestei operațiuni a fost acela de verificare a calității stratului de asfalt, respectiv a grosimii și consistenței acestuia.

  

Biroul de presă

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Primăria municipiului Turda organizează concurs pentru ocuparea următoarei funcţii publice vacante

Primăria municipiului Turda organizează concurs în data de 16 iulie 2018, orele 10,00 pentru ocuparea următoarei funcţii publice vacante: •...

Închide