inTurda.ro

Clujul își premiază campionii! Potaissa Turda alături de CFR Cluj și U Cluj la ceremonia de premiere

Clujul își premiază campionii! Potaissa Turda alături de CFR Cluj și U Cluj la ceremonia de premiere

Clujul își premiază campionii! Potaissa Turda alături de CFR Cluj și U Cluj la ceremonia de premiere
iunie 14
12:51 2018

Clujul își premiază campionii!

 

Primăria municipiului Cluj-Napoca și Consiliul Județean Cluj vă invită vineri, 15 iunie 2018, începând cu ora 10.30, la Casino Centru de Cultură Urbană Cluj, Parcul Central „Simion Bărnuțiu”, pentru a lua parte la ceremonia de premiere a echipelor de fotbal din Cluj-Napoca ce au obținut rezultate remarcabile în sezonul competițional 2017-2018.

Primăria municipiului Cluj-Napoca în parteneriat cu Consiliul Județean Cluj premiază echipele clujene de fotbal care au obținut performanțe notabile, aducând acasă mai multe trofee. Prin urmare, Cluj-Napoca, Oraș European al Sportului 2018 are 3 echipe de fotbal care au câștigat eșalonul din care au făcut parte:

  • Echipa de fotbal FC Universitatea Cluj a reușit a doua promovare, în tot atâția ani, în urma câștigării, fără drept de apel, a celei de-a 5-a serii din liga a III-a.
  • Echipa de fotbal feminin a clubului Olimpia Cluj-Napoca, ce a obținut al 8-lea titlu consecutiv de campioană a României. Odată cu acest triumf, Olimpia Cluj-Napoca scrie istorie în fotbalul românesc, nicio echipă feminină sau masculină neavând un astfel de palmares, câștigarea a 8 titluri consecutive.
  • Echipa de fotbal CFR 1907 Cluj a obținut un nou titlu de campioană, cel de-al 4-lea la cel mai înalt nivel competițional din istoria clubului, urmând ca în sezonul 2018-2019 să se lupte pentru un loc în cea mai importantă competiție la nivel de cluburi din Europa, UEFA Champions League.

Program ceremonie de premiere:

10.30 –  FC Universitatea Cluj

11.30 – Olimpia Cluj-Napoca

11:30 – FC CFR 1907 Cluj

Deoarece aria de competență a Consiliului Județean Cluj acoperă întreg județul, forul administrativ județean va premia și echipa turdeană de handbal masculin, Asociația Handbal Club POTAISSA Turda – câștigătoare, în premieră, a Trofeului „EHF Challenge Cup”, ceremonia fiind programată la ora 13.00, în același loc.                 

Biroul de presă

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
A fost semnat cel mai important contract de finanțare din istoria Turzii! Vor fi asfaltate străzile principale, vor fi construite piste de biciclete și se va moderniza transportul public cu bani europeni!

A fost semnat cel mai important contract de finanțare din istoria Turzii! Vor fi asfaltate străzile principale, vor fi construite...

Închide