inTurda.ro

În ștrandul Durgău au fost montate noi ansambluri de joacă pentru copii

În ștrandul Durgău au fost montate noi ansambluri de joacă pentru copii

În ștrandul Durgău au fost montate noi ansambluri de joacă pentru copii
iunie 22
09:39 2018

În ștrandul Durgău au fost montate noi ansambluri de joacă pentru copii. Cei micuți se pot bucura acum și de acest loc de joac!.

Ștrandul Durgău, aflat în administrarea Societății Salina Turda SA are următorul orar de funcționare:

Zilnic: 09:00-21:00. 

Anul acesta, Ștrandul Durgău, își așteaptă clienții cu o temperatură a apei cuprinsă între 29 – 32°C, excelentă pentru o baie relaxantă, pe plajele de nisip fiind amplasate umbrele de stuf dotate cu măsuță. Terasa din incinta ștrandului va pune la dispoziție un meniu diversificat în speranța satisfacerii dorințelor celor mai pretențioși turiști.
Temperatura excelentă a apei din Lacul Rotund și Lacul Ocnei vă invită la relaxare! Totodată este foarte important efectul curativ al apelor mineralizate clorosodice care sunt utilizate pentru tratarea reumatismelor și pentru îmbunătățirea circulației periferice.

 

Share

Related Articles

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Deputatul PSD Cluj, Cristina Burciu: „Din 1 ianuarie 2019 cota de TVA pentru serviciile de canalizare și pentru apa necesară la irigații va fi redusă la 9%,,

Deputatul PSD Cluj, Cristina Burciu: „Din 1 ianuarie 2019 cota de TVA pentru serviciile de canalizare și pentru apa necesară...

Închide