inTurda.ro

Salina Turda promovează Festivalul International de Teatru

Salina Turda promovează Festivalul International de Teatru

Salina Turda promovează Festivalul International de Teatru
iunie 22
13:44 2018

    Festivalul Internațional de Teatru de la Turda se apropie cu pași repezi. Festivalul se va desfășura în perioada 29 iunie – 08 iulie!

      În acest an program FIT este foarte divers, de la piese de teatru, la concerte, lansări de carte, expoziții și multe altele.

    Cu această ocazie, Salina Turda promovează într-un mod inedit cel mai așteptat Festival al Turzii! Toți turiștii care trec pragul Salinei Turda sunt informați despre acest eveniment deosebit cu ajutorul unei “porți“ amplasate la intrarea în mină.

      Vor fi 10 zile de evenimente, cu 85 de spectacole, în 10 locații indoor și outdoor, sala mare a teatrului, sala studio pe care o vom inaugura cu această ocazie, fabrica de bere, pietonala, curtea teatrului și a muzeului, Salina Turda etc. Pe lângă spectacolele de teatru indoor, vom avea foarte multe reprezentații outdoor, acrobații, magie și clownerie. La această secțiune avem invitații din Spania, Italia, Portugalia, Canada etc. 

       Trupele de teatru care vor urca pe scena turdeană sunt din toate colțurile țării și reprezintă atât teatrele de stat de mare valoare națională, cât și trupe independente și artiști remarcați datorită talentului pe care îl au. Amintim Teatrul Nottara Bucuresti care va și deschide festivalul, Teatrul de Nord Satu Mare, Teatrul Regina Maria Oradea,  Teatrul Dramatic Elvira Godeanu Târgu Jiu, Teatrul Fani Tardini Galați și multe altele. Marii actori ai scenei românești care ne vor bucura sunt Catrinel Dumitrescu, Constantin Cotimanis, Tania Popa și Cristi Iacob, Marius Bodochi și Anca Sigartău.

      Vor fi multe evenimente și la scenă deschisă pe pietonala orașului, concerte de jazz, Qvatertul Alterquator, Radu Nechifor & friends, musical-uri și multe multe surprize.

       Să nu uităm de secțiunea Universități a festivalului, unde facultățile de teatru din țară s-au înscris pentru a concura pentru premiul „Cel mai bun spectacol”, „Cel mai bun actor”, „Cea mai bună actriță”.

Abonamente avantajoase la Festivalul Internațional de Teatru Turda

Festivalul Internațional de Teatru Turda 2018 propune 10 zile cu 88 de spectacole în peste 10 locații.
Biletele în cadrul festivalului vor varia între 25 și 6 lei în funcție de tipul spectacolului, locație și invitați. Ca urmare a acestui număr impresionant de spectacole ce vor avea loc la Turda, organizatorii propun pentru dumneavoastra iubitori ai teatrului, 4 tipuri de abonamente dintre cele mai avantajoase astfel:

1. Abonament cu acces la toate evenimente festivalului – 150 lei
2. Abonament cu acces la spectacolele ce se joacă pe sala mare a teatrului și pe sala studio – 100 lei
3. Abonament cu acces la spectacolele ce se joacă pe sala mare a teatrului – 75 lei
4. Abonament cu acces la spectacolele ce se joacă pe sala studio a teatrului – 50 lei

„Dacă facem un calcul simplu, economia pe care o faci cumpărând primul tip de abonament este între 200 și 350 de lei în funcție de statutul tău (dacă ți-ai cumpăra bilet întreg sau redus). La tipul al doilea de abonament, din nou, economia obținută este între 50 și 118 lei. Tipul al treilea de abonament, îți aduce o economie între 30 și 50 lei. Iar în final, pentru ultimul tip de abonament vei economisi între 20 și 40 lei.” a declarat PR-ul teatrului Corina Moldovan.

Organizatorii vă recomandă varianta abonamentelor deoarece aveți aceste beneficii financiare și de asemenea vă puteți rezerva locul la toate evenimentele în momentul achiziționării abonamentului.
Abonamentul nu este transmisibil și este pentru o singură persoană.

De asemenea, bilete se găsesc și online pe platforma tomtix.ro, însă se poate ajunge acolo și de pagina de facebook a festivalului sau de pe site-ul teatrului.

Share

Related Articles

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Un tanar din Turda a accidentat mortal un pieton si a fugit de la locul faptei

În noaptea de joi spre vineri, un tânăr de 21 ani din municipiul Turda a lovit un pieton pe DN1,...

Închide