inTurda.ro

Festivalul International de Teatru continuă la Turda

Festivalul International de Teatru continuă la Turda

Festivalul International de Teatru continuă la Turda
iulie 03
12:08 2018

Comunicat de presă

Festivalul Internațional de Teatru continuă la Turda

         Festivalul Internațional de Teatru Turda 2018 vă invită și în următoarele zile să vă bucurați de spectacole și invitați de excepție.

       Nu trebuie să ratați parte a doua cu spectacole în locații neconvenționale. Salina Turda și Pietonala orașului vin cu multe surprize atât pentru cei mici, cât și cei mari.    

      “La Salină sunt spectacole de magie, acrobații, statui vivante, recitaluri muzicale, un spectacol excepțional de ventrilocie cu Crina Zvobodă și păpușile ei, un spectacol la bărcuțe, Buzunarul cu pâine.

     Pe pietonală continuă surprizele pregătite de invitații străini, începând de astăzi ora 18.00, cu compania Los Flamingos, apoi Pau Palaus și în final Andy Giroux cu acrobațiile sale impresionante. În weekend, îl vom avea invitat pe pietonală și pe Jose Torres cu un spectacol stradal cu care a făcut înconjurul lumii.

      Tot pe pietonala Turda, începând de mâine vom continua tradiția spectacolele la scenă deschisă. Opera este la ea acasă, naistul Radu Nechifor revine la Turda, Alterquator String Quartet, 5 oameni talentați vor încânta auzurile cetățenilor și a turiștilor, iar în final vom avea pe scenă un spectacol de balet cu prietenii nostrii Teatrul de Balet Sibiu care revin mereu cu drag la Turda.”, a declarat PR-ul teatrului Corina Moldovan

      Spectacolele de pe pietonală sunt cu intrare liberă, iar cele de la Salina Turda pot fi văzute pe baza biletului emis de Salină.

     Programul se poate consulta pe site-ul Teatrului sau pe pagina de facebook a Festivalului, rezervări se pot face la numărul de telefon 0264.311.952, iar bilete se pot cumpăra de pe tomtix.ro.

 

Biroul de presă

Teatrul Aureliu Manea Turda

Share

Related Articles

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Hotel Potaissa angajează BARMAN

 ANUNȚ DE ANGAJARE      Salina Turda SA angajează personal pentru punctul de lucru HOTEL POTAISSA, situat în Turda, str. Republicii...

Închide