inTurda.ro

ALDE Câmpia Turzii salută inițiativa Consiliului Județean Clu j- Tetarom V

ALDE Câmpia Turzii salută inițiativa Consiliului Județean Clu j- Tetarom V

ALDE Câmpia Turzii salută inițiativa Consiliului Județean Clu j- Tetarom V
august 02
10:27 2018

ALDE Câmpia Turzii salută inițiativa Consiliului Județean Cluj- Tetarom V

Vicepreședintele ALDE Câmpia Turzii, în persoana domnului col.(r) Mircea Goia, saluta inițiativa Consiliului Județean Cluj- Tetarom V, de a infiinta un parc industrial in comuna Luna. Acest proiect va aduce beneficii comunei Luna si oportunitati pentru locuitorii municipiului Campia Turzii si localitatilor limitrofe.

ALDE Campia Turzii isi propune ca in urmatorii 2 ani sa organizeze forumuri economice, la nivelul municipiului Campia Turzii, pentru atragerea de investitori straini si autohtoni in vederea popularii platformei industriale „Industria Sarmei Campia Turzii”, avand in vedere ca toate aceste investitii vor avea ca si rezultat crearea de beneficii directe pentru bugetul local al municipiului Campia Turzii. Deasemenea, cresterea ofertei de locuri de munca va genera o crestere substantiala a veniturilor salariale ale angajatilor, avand ca si efect intoarcerea in municipiului Campia Turzii a personalului calificat, a tineretului, care in momentul de fata isi desfasoara activitatea, cu preponderenta, pe raza municipiului Cluj Napoca.

ALDE Câmpia Turzii.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Eckerle Automotive organizează interviuri la sediul CCOFM Turda

Eckerle Automotive din Cluj-Napoca organizează interviu miercuri, 08 august ora 11.00 la sediul Centrului de Consiliere pentru Ocuparea Forţei de...

Închide