inTurda.ro

Vezi ce lucrări urmează să execute Domeniu Public Turda în următoarea perioada

Vezi ce lucrări urmează să execute Domeniu Public Turda în următoarea perioada

Vezi ce lucrări urmează să execute Domeniu Public Turda în următoarea perioada
august 08
10:13 2018

Domeniul Public Turda continuă lucrările de reabilitare și modernizare a străzilor, dar și aranjarea spațiilor verzi din municipiu.  Am stat de vorbă cu Directorul Domeniului Public Turda, Gheorghe Balahura, pentru a afla care sunt lucrările executate deja și care sunt lucrările ce se execută în momentul de față.

  inTurda.ro: Buna ziua. Ne puteți spune pe scurt, care sunt lucrările pe care le-a executat DPT în anul 2018, până la acest moment?

 Gheorghe Balahura: Buna ziua. S-au executat lucrari de reabilitare si modernizare strazi in cartierul Poiana pe strazile  Facliei, Pacii, Bistritei si Bercului, reabilitare si modernizare strada Gheorghe Sincai. De asemenea s-au executat si lucrari de intretinere si reparatii pe raza municipiului Turda la solicitarea Primariei Municipiului Turda, lucrari de refacere a carosabilului dupa sapaturi executate de Compania de Apa Aries, Electrica iar pe zona centrala refacerea trotuarului dalat pe str.Republicii dupa sapaturi executate de catre Grup 4 Instalatii.

De asemenea  s-au executat lucrari de amenajare curte pentru persoane fizice, Reparatii carosabil pentru Societatea SSAB – AGSRL Bacau in zona fabricii Frankiche. In cadrul lucrarilor de intretinere si Reparatii drumuri au fost executate plombe pe strada 22 Decembrie 1989, strada Republicii, reparatii zona pietonala si lucrari de dezafectare a spatiului verde din fata Teatrului Municipal Turda, amenajare: piata drapelului, strada Calea Victoriei nr.100, refaceri dupa sapaturi pentru montare cabluri aferente panoului publicitar inclusiv executia fundatiei panoului publicitar, executie trecere de pietoni denivelata pe strada Dr.I.Ratiu, amenajare rampe de acces pe trotuar- persoane cu dizabilitati, plombari executate pe strada Stefan cel Mare in zona sensului Giratoriu de la Dedeman si refaceri carosabil degradat pe strada Sirenei precum si lucrari de impietruire si reprofilare strazi in Municipiul Turda.

inTurda.ro: Ce lucrări urmează să execute DPT în următoarele luni?

 G. B: In curs de executie avem lucrarile pe strada Baritiu si Cartierul Poiana, strada Cocosului – asfalt, amenajare Obelisc si parc la  Manastirea  Mihai Viteazul, strada Margaretelor asfalt+platform beton. Plombari pe strazile: 22Decembrie 1989, Fabricii , Clujului. Refacere parcare in zona Materna.Treceri pietoni suprainaltate in zonele: Colegiul National Mihai Viteazu, General Dragalina, Baritiu, Traian  etc..

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Vezi AICI programul COMPLET al Zilelor Municipiului Turda 2018

Mai sunt doar 10 zile până la startul Zilelor Municipiului Turda 2018! Așa cum ne-am obișnuit, organizatorii au pregătit evenimente...

Închide