inTurda.ro

Legătura dintre Pamela Roussos-Rațiu și interesul turiștilor britanici pentru Transilvania

Legătura dintre Pamela Roussos-Rațiu și interesul turiștilor britanici pentru Transilvania

Legătura dintre Pamela Roussos-Rațiu și interesul turiștilor britanici pentru Transilvania
septembrie 10
03:31 2018

Transilvania atrage tot mai mulți turiști britanici, arată datele înregistrate de proprietarii de hoteluri și de pensiuni. Aceștia sunt atrași de mitul lui Dracula, dar și de satele pitorești promovate de Principele Charles al Țării Galilor, moștenitorul Coroanei Marii Britanii, precum și de membrii Familiei Regale a României. De asemenea, contează foarte mult articolele publicate în ghiduri de călătorie precum Lonely Planet, The Calvert Journal sau Rough Guides, de site-uri precum Travel News sau de publicații pentru The Independent sau Vogue, scrie publicația Cluj Insider.

Conform sursei menționate, de cinci ani, numărul turiștilor britanici care vizitează Transilvania a crescut constant. În mod regulat, atât în ziarele de mare tiraj, cât și în ghidurile de călătorie apar articole care laudă Transilvania. Această regiune a devenit atât de bine cunoscută datorită promovării pe care o fac membrii familiilor regale ale României și Marii Britanii, dar și aristocrați precum marchiza Tracey de Worchester, care susține păstrarea gastronomiei tradiționale și a sistemului de gospodării transilvănene care produc hrană sănătoasă.

Legătura dintre Pamela Roussos-Rațiu și promovarea turistică
Printre cei mai mari promotori ai Transilvaniei se numără fosta soție a lui Demis Roussos, recăsătorită cu fiul lui Ion Rațiu, Indrei. Pamela Roussos-Rațiu s-a stabilit la Turda și organizează acolo, an de an, evenimente care strâng reprezentanți ai înaltei societăți din Europa și din America de Nord.

Related Articles