inTurda.ro

Primăria Turda va aloca bani Spitalului Municipal pentru un Computer Tomograf nou

Primăria Turda va aloca bani Spitalului Municipal pentru un Computer Tomograf nou

Primăria Turda va aloca bani Spitalului Municipal pentru un Computer Tomograf nou
septembrie 11
15:44 2018

Primăria Turda va aloca bani Spitalului Municipal

pentru un Computer Tomograf nou

 

Venind în întâmpinarea nevoilor medicale ale cetățenilor municipiului Turda, executivul Primăriei a luat hotărârea de a aloca o sumă importantă de bani pentru achiziționarea unui Computer Tomograf nou, de ultimă generație, pentru pacienții Spitalului Municipal Turda. De asemenea, se va achiziționa și o linie modernă de Laparoscopie, necesară intervențiilor chirurgicale minim invazive. Investiția se situează în jurul sumei de 1.300.000 lei.

Prin aceste investiții se completează lungul șir de acțiuni ale Primăriei în scopul ridicării calității actului medical, instituția noastră medicală devenind încet, încet, comparabilă cu multe spitale din centrele universitare. Impactul social al acestor investiții este foarte mare, pe de o parte prin accesul mult mai facil al pacienților la investigații și tratamente de ultimă generație, iar pe de altă parte, prin creșterea semnificativă a acurateții diagnostice și terapeutice din cadrul spitalului nostru. 

Mulțumim pe această cale Primăriei Municipiului Turda pentru înțelegerea fenomenului medical și pentru eforturile pe care le depune pentru dezvoltarea sistemului medical turdean.

 

Ovidiu Stănilă

Director

Spitalul Municipal Turda

Share

Related Articles

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Avram Gal: Mă bucură faptul că la inițiativa și sugestia mea, domnul primar Dorin Lojigan a convocat liderii partidelor politice într-o dezbatere

       Mă bucură faptul că la inițiativa și sugestia mea, dl primar Dorin Lojigan a convocat la o...

Închide