inTurda.ro

Saint-Gobain Weber angajează operator producție

Saint-Gobain Weber angajează operator producție

Saint-Gobain Weber angajează operator producție
septembrie 11
07:46 2018

Saint-Gobain Construction Products Weber angajează operator producție. Jobul se adresează oricărui nivel de experiență, de la entry level (0-2), middle (2-5 ani), senior (5-10 ani) sau executive (>10 ani).

Operatorul productie are sarcini referitoare la:

– Consulta zilnic planul de productie si se asigura ca este pregatita suficienta materie prima corespunzatoare acestuia.

– Se asigura ca pregatirea materiei prime pentru a intra in procesul de productie (uscarea) se face conform specificatiilor tehnice si instructiunilor de lucru, astfel incat nisipul sa fie uscat uniform si sa indeplineasca conditiile de unmiditate necesare.

– Indeplineste verificarile si interventiile minime de intretinere a liniei ; anunta departamentul mentenanta in cazurile mai complexe, conform instructiunilor de lucru.

– Asigura receptionarea , depozitarea si livrarea fizica a produselor finite, materiilor prime, ambalajelor si marfurilor.

Persoanele care doresc să aplice la postul disponibil o pot face la link-ul disponibil aici.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Horia Tecău vine la Cluj săptămâna viitoare pentru a le oferi elevilor cartea sa autobiografică “Viaţa în ritm de tenis”

Jucatorul profesionist de tenis Horia Tecau se va intalni saptamana viitoare cu aproape 1.000 de elevi de la doua scoli...

Închide