inTurda.ro

VIDEO: Peste 1500 de turdeni s-au alăturat campaniei “Let’s Do It Romania“

VIDEO: Peste 1500 de turdeni s-au alăturat campaniei “Let’s Do It Romania“

VIDEO: Peste 1500 de turdeni s-au alăturat campaniei “Let’s Do It Romania“
septembrie 16
14:31 2018

Municipiului Turda s-a alăturat proiectul “Let’s Do It Romania“. Peste 1500 de persoane au participat la actiunea de curatenie la nivelul municipiului Turda!

“Mulțumim celor 1520 de persoane care s-au alăturat astăzi campaniei #LetsDoItRomania și care s-au implicat în curățarea zonelor cu probleme ale orașului. Este un număr foarte mare, iar implicarea voastră face diferența! De Ziua Mondială a Curățeniei, turdenii, cu mic cu mare, au reușit să strângă peste 230 de saci cu deșeuri. Iubim Turda și ne dorim ca acest oraș în care trăim să fie unul curat, iar pentru asta depunem toate eforturile. Felicitări tuturor, ați făcut un gest extraordinar!“, a transmis Primarul Matei Cristian.

Zonele în care s-a intervenit: Zona Băilor Sărate, Salina Turda, Ștrand Durgău, Zona malurilor Arieșului, strada 22 Decembrie, strada Săndulești, Stadionul Municipal și parcurile din oraș.

Tot sâmbătă, în Parcul Central au avut loc diverse acțiuni dedicate copiilor și părinților. Aceștia vor avea parte de mișcare în aer liber și jocuri cu implicare didactică. Copiii vor învăța pașii corecți de colectare a deșeurilor, vor participa la demonstrații interactive de prim ajutor și vor învăța despre periajul dinților și igiena personală. 

Share

Related Articles

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Anunt CAA: Întrerupere furnizare apă potabilă

 l Anunț Întrerupere furnizare apă potabilă în localitatea Urca    Compania de Apă ARIEŞ întreruperea furnizării apei potabile în localitatea...

Închide