inTurda.ro

Teatrul Aureliu Manea – Abonamente în noua stagiune 2018-2019 

Teatrul Aureliu Manea – Abonamente în noua stagiune 2018-2019 

Teatrul Aureliu Manea – Abonamente în noua stagiune 2018-2019 
septembrie 18
08:35 2018

Comunicat de presă

 Abonamente la Teatru în noua stagiune 2018-2019 

      Această stagiune începe cu multe surprize, după cum promite Teatrul Aureliu Manea Turda. Va fi o stagiune și mai bună decât celelalte, o stagiune în care dorim să aducem publicul și mai aproape de teatru și de actori.

       La capitolul abonamente, se păstrează cele de anul trecut, pentru adulți 4 spectacole cu 45 lei, pentru pensionari 4 spectacole cu 30 lei și pentru elevi 4 spectacole cu 30 lei. Din această toamnă introducem și abonamentele pentru familii, pentru spectacolele de copii. Așadar, avem 3 opțiuni: abonament pentru 2 persoane – 50 lei la 5 spectacole, abonament pentru 3 persoane – 80 lei la 5 spectacole, abonament pentru 4 persoane – 100 lei la 5 spectacole. (la numarul de persoane ne referim la un părinte și un copil, 2 părinți și un copil sau invers, și 2 părinți și 2 copii).

      „Și dacă tot avem aceste abonamente pentru familii noi introduse, nu putem începe altfel decât cu o premieră „Scufița roșie” îi așteaptă pe cei mici pe scena turdeană duminică, 23 septembrie de la 11.00.

     În această săptămână, pentru cei mari, avem pregătite 2 reprezentații: „TRIX Show” – spectacol nonverbal în regia lui Mihai Gruia Sandu, sâmbătă 22 septembrie, ora 19.00, și spectacolul „NOI NU!” de Andreea Radu în regia Laurei Moldovan, un spectacol pentru elevi, profesori și părinți deopotrivă, pe data de 23 septembrie de la ora 19.00.”

      Spectacolul „NOI NU!”  va fi prezent la Oradea, în cadrul Festivalului Internațional de Teatru, luni 24 septembrie de la ora 17.00.

      Pentru spectacolele din teatru, biletele și abonamentele se găsesc la agenția teatrală și online pe www.teatrulaureliumaneaturda.ro.

      Așadar, vă invităm cu mic cu mare, la un weekend tomnatic alături de echipa teatrului din Turda.

 

     Biroul de presă

Teatrul Aureliu Manea Turda

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii

Anunț Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii    Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în...

Închide