inTurda.ro

Foto/Video: AGROFEST Turda editia a II-a

Foto/Video: AGROFEST Turda editia a II-a

Foto/Video: AGROFEST Turda editia a II-a
octombrie 01
12:45 2018

Primăria Municipiului Turda și Consiliul Local au organizat în perioada 28-30 septembrie 2018,  evenimentul dedicat acestui anotimp, AGROFEST ajuns la ediția a –II-a.

În cele  3 zile  de sărbatoare a recoltei, Parcul Central a fost deschis tuturor vizitatorilor care au dorit să-și facă aprovizionarea cu legume și fructe. La ediția din acest an au participat cultivatori de legume și fructe din județul Cluj dar și meșteșugari și producători de produse apicole, dulcețuri și siropuri.

La AgroFest Turda au avut loc spectacole folclorice și etno, expoziție de utilaje agricole, concursuri tematice, tombolă, iar cei mici s-au bucurat de parcul de distracții.

Preparatele tradiționale ardelenești (pâinea cu unsoare și ceapă, friptura de Turda și zacusca) au completat tabloul toamnei.

“AgroFest a devenit o frumoasă tradiție datorită vouă, dragi turdeni, și datorită echipei minunate care cu mult suflet a organizat acest eveniment într-un mod impecabil!

Felicit întreaga echipă de organizare pentru toate eforturile depuse și pentru faptul că a doua ediție a AgroFest a fost mai bogată, mai frumoasă și plină de patriotism!“, a transmis Primarul municipiului Turda, Matei Cristian.

 

#AgroFest #Turda #PrimăriaMunicipiuluiTurda


Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
DISPOZITIE privind delimitarea si numerotarea sectiilor de votare in vederea desfasurarii referendumului national pentru revizuirea Constitutiei

D I S P O Z I T I E   privind delimitarea si numerotarea sectiilor de votare in vederea...

Închide