inTurda.ro

Teatrul turdean aniversează 70 de ani de activitate

Teatrul turdean aniversează 70 de ani de activitate

Teatrul turdean aniversează 70 de ani de activitate
octombrie 05
14:45 2018

Comunicat de presă 

Teatrul turdean aniversează 70 de ani de activitate  

         Pe data de 16 octombrie 1948, la Turda se juca pentru prima dată spectacolul “O scrisoare pierdută” de I. L. Caragiale. Astăzi, ne apropiem de aniversarea celor 70 de ani de activitate la teatrul din Turda.

       70 de ani cu schimbări, cu îmbunătățiri continue, cu performanțe numeroase atât pe plan local, cât și național și internațional, iar evoluția acestui teatru cu siguranță nu se va opri aici. De la Teatrul Poporului, Teatrul de Stat, Teatrul Municipal și până la denumirea pe care o poartă cu mândrie astăzi, Teatrul Aureliu Manea Turda a fost într-o dezvoltare neîncetată.

       Așadar, pe 16 octombrie 2018, vă invităm la “Gala aniversară, 70 de ani de teatru”, veți avea ocazia să vă întâlniți cu vechea și noua generație de actori care au urcat pe scena turdeană de-a lungul acestor decenii, însă sărbătoarea teatrului se va desfășura în perioada 16-21 octombrie, prezentând pentru iubitorii de teatru, spectacolele din repertoriu, dar și două spectacole invitate. Programul se găsește pe site-ul teatrului: www.teatrulaureliumaneaturda.ro, iar biletele au fost puse deja în vânzare la agenția teatrală și online.

      “Ne bucurăm că suntem parte a acestui colectiv și că putem să oferim publicului spectacolele numeroase dintre cele mai diverse, la Turda chiar se face TEATRU. Cu ocazia acestei aniversări avem șansa să ne întâlnim cu numeroși artiști îndrăgiți ai orașului, și invităm comunitatea să se alăture teatrului în perioada 16-21 octombrie pentru a sărbători într-un mod cât mai frumos acești 70 de ani. Data care marchează evenimentul este 16 octombrie unde vor fi prezentate momente artistice, distincții pentru cei care au contribuit la buna desfășurare a activității teatrului de-a lungul vremii, intrarea va fi liberă pe bază de rezervare, spectacolul fiind programat la ora 19.00”, a spus managerul teatrului Cătălin Grigoraș.

 

Biroul de presă

Teatrul Aureliu Manea Turda

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Mesajul domnului primar, Dorin Nicolae LOJIGAN, cu ocazia Zilei Mondiale a Educatiei

Pentru dumneavoastră, dragi profesori, Fie ca suntem primari, doctori, avocați, ingineri, gestionari, IT-iști sau muncitori, pregătirea și formarea noastră se...

Închide