inTurda.ro

Cooptarea doctorului Alajmi a reanimat secția de neonatologie de la Turda

Cooptarea doctorului Alajmi a reanimat secția de neonatologie de la Turda

Cooptarea doctorului Alajmi a reanimat secția de neonatologie de la Turda
octombrie 12
18:15 2018

Spitalul Municipal Turda a reușit, prin cooptarea în echipă a doctorului Alajmi Mahmoud și prin modernizarea blocului operator, să reanimeze secția de neonatologie.

Dacă înainte cu câteva luni, multe dintre femeile însărcinate din Turda se orientau înspre spitale din Cluj-Napoca sau chiar înspre Câmpia-Turzii, lucrurile stau altfel acum. După 13 ani de muncă la Spitalul Municipal din Câmpia Turzii, Dr. Alajmi a decis să se alăture echipei de specialiști ai Spitalului Municipal Turda, iar rezultatele încep să se vadă.

Aducerea Dr. Alajmi în echipă, medic recunoscut în zona noastră ca fiind cel mai bun medic ginecolog, a atras după sine creșterea numărului de paciente care doresc să nască la Turda. Mai mult decât atât, feedback-ul primit de Spitalul Turda este unul pozitiv, pacienții având încredere în profesionalismul echipei.

Pacientele apreciază atât atitudinea deschisă și prietenoasă a doctorului Alajmi și a personalului medical, cât și modernizările care au avut loc după ce Dr. Ovidiu Stănilă a preluat funcția de director.

„Recomand cu toata caldura si increderea Spialul Municipal Turda pt a aduce pe lume pitici voinici datorita personalului: in primul rand niste profesionisti, care nu au uitat pentru ce sunt aici si sufletul lor ii face sa fie si mai frumosi, cat si al sigurantei ca indiferent de situatie poti fi ajutat in orice moment! Am fost tratate cu toata caldura facandu-ne sederea aici o adevarata placere de aceea vrem sa multumim intregului personal pentru grija si rabdarea de care au dat dovada!

Nu in ultimul rand multumim domnului doctor Alajmi Mahmoud pentru ca a fost alaturi de noi pe perioada acestor minunate 9 luni si, cel mai important, in momentul venirii pe lume al ingerasului nostru, oferindu-mi linistea si siguranta ca nimic rau nu se poate intampla! (…) Înainte de a pleca acasa vrem sa va multumim inca o data si va dorim tuturor sanatate si multa putere de munca sa puteti face si alti parinti la fel de fericiti cum ne-ati facut pe noi!” (F.E. Boanda)

„Mulțumim domnului doctor Alajmi Mahmoud pentru minunea pe care ne-a adus-o. Sunteți minunat! Respectele noastre.” (F. Beldean)

Related Articles

Citește articolul precedent:
ATENTIE! Carrefour retrage de la vânzare produse infestate

Dacă aveţi în frigider salată de icre produsă de Carrefour, ar fi bine să o aruncaţi sau să o duceţi...

Închide