inTurda.ro

VIDEO: Un nou accident mortal transmis in direct pe Facebook!

VIDEO: Un nou accident mortal transmis in direct pe Facebook!

VIDEO: Un nou accident mortal transmis in direct pe Facebook!
octombrie 13
09:35 2018

Un nou accident mortal pe un drum naţional, transmis în direct pe reţeaua de socializare Facebook. Soferul, care gonea cu 180 de kilometri la oră, a murit după ce a pierdut controlul volanului şi s-a ciocnit, pe contrasens, de un alt autoturism.


Tragedie rutieră s-a petrecut vineri seară pe un drum naţional din Timiş. Şoferul unui autoturism înmatriculat în Italia a lovit în plin spatele unui tractor, apoi a intrat pe contrasens unde s-a izbit cu putere de o altă maşină. În urma impactului devastator, şoferul care făcea live cu telefonul în timp ce zbura pe şosea cu 180 de kilometri la oră şi cu muzica dată la maximum, a fost proiectat prin parbriz şi a murit instantaneu. Un pasager al tractorului implicat în accident s-a speriat atât de tare încat a intrat în stare de şoc.

Atanasie Iosif Kilosof – pasager în tractor: „Eram în spate în cabină şi un Audi a intrat în depăşire, a avut viteză mare, tatăl meu a tras de volan dreapta maxim, l-a luat din plin în disc. Apoi a intrat pe contrasens şi a lovit masina care venea din faţă”.

Printre victimile gravului accident se află şi o fetiţă în vârstă de doar nouă ani, pe care medicii au încercat în zadar să o salveze.

Petru Rumega – comisar şef la Poliţia Timiş: „Pe drumul national 59, a avut loc un grav accident în care au fost implicate 3 vehicule, 2 autoturisme şi un tractor. În urma accidentului, două persoane au decedat”.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
MediaFax: Campia Turzii a devenit teren de incercare pentru traficantii de droguri si etnobotanice

Câmpia Turzii, oraş de provincie, până nu demult mono-industrial, a devenit, în ultimul an, teren de încercare pentru traficanţii de...

Închide