inTurda.ro

Reportaj TVR International la Salina Turda

Reportaj TVR International la Salina Turda

Reportaj TVR International la Salina Turda
noiembrie 01
09:24 2018

Municipiul Turda îşi întâmpină turiştii cu una dintre cele mai frumoase şi moderne saline din lume, Salina Turda. Nu putem uita însă, nici de Băile Sărate Turda, Muzeul de Istorie Turda cu aproximativ 30.000 de obiecte reprezentative pentru toate perioadele istorice, Biserica Romano-Catolică „Sfânta Maria”, Castrul Roman Potaissa şi Mormântul lui Mihai Viteazul, înălţat în 1977 şi închinat marelui voievod român.

Salina Turda a atins un nou record in ceea ce priveste numărul de turiști care au trecut pragul minei! Peste 600.000 de turisți au vizitat Salina în perioada Ianuarie-Octombrie 2018.

“Cel mai frumos loc subteran din lume“ atrage anual un număr impresionant de turisți- număr în continuă creștere!

Emisiunea Investiţi în România! este difuzată la TVR Internaţional şi retransmisă în Republica Moldova pe postul TVR MOLDOVA.

Echipa „Investiţi în România!” promovează cu succes, mediul de afaceri autohton în lumea întreagă. Emisiunile „Euroeconomia” şi „Afaceri de succes” sunt difuzate, marţi, de la ora 21:30, bilunar, pe TVR Internaţional!

Share

Related Articles

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
“Habar N-am Fest” a fost o cale interactivă de informare și educare a tinerilor de catre studenți, angajatori sau oameni de afaceri prezenti

Comunicat: Asociația The Da Vinci System a organizat  sâmbătă, 27 octombrie la Primăria Turda un eveniment care a luat amploare...

Închide