inTurda.ro

CSM Câmpia Turzii a bifat primul succes în aceasta editie de campionat

CSM Câmpia Turzii a bifat primul succes în aceasta editie de campionat

CSM Câmpia Turzii a bifat primul succes în aceasta editie de campionat
noiembrie 05
10:14 2018

Etapa a 4-a din cadrul Diviziei „A1” de volei masculin a programat disputa dintre Universitatea Cluj și CSM Câmpia Turzii, pe care oaspeții au câștigat-o cu 3-1, revenind de la 0-1. Pentru CSM Câmpia Turzii a fost primul succes din actuala ediție de campionat!

“Doar nesansa a facut ca echipa noastra,CSM, sa intalneasca in primele trei etape din campionat,echipele ce se afla in acest moment in primele 5 formatii din clasament.
Spuneam ca in momentul in care vom ajunge sa jucam cu echipe apropiate valoric „noua”…spun asta deoarece inca noi nu putem ridica la nivelul lor din anumite puncte,vom avea rezultate.
Vedeam intr-o publicatie online de sport clujeana,ca antrenorul celor de la Universitatea Cluj,Piotr Sobolewsky,declara dupa meci..”Suntem mai buni ca ei,dar astazi ne-am invins singuri”…..aici intervin si vreau sa o spun nu ca si oficial al CSM-ului,ca „gresiti” domnule antrenor,ieri noi am fost cei mai buni si am castigat fara nici un dubiu,dar noi fiind o echipa mica,nou-promovata nu prea digerati astfel de infrangeri.
Iata o scurta prezentare pentru meciul de ieri:

Echipa CSM CampiaTurzii:

„MOTIVATIE,DARUINTA,AMBITIE SI DORINTA”,cu aceste indemnuri au intrat in teren si au obtinut prima victorie din acet sezon!

„SUPORTERI”:

Va multumim inca odata ca ati fost alaturi de noi si ne-ati sustinut intr-un mod care ne-a impins de la spate spre victorie,ati aratat si clujenilor cum va sustineti echipa indiferent unde jucam!

„SUSTINERE”

Inseamna foarte mult pentru acesti minunati baieti,sa fiti alaturi de noi…..primarul municipiului Campia Turzii, Dorin Lojigan, alaturi de noi ca de fiecare data si sustinandu-ne alaturi de suporteri!

Fara sa fiu rau sau dur cu echipa adversa si nici nu vreau sa fac din castigarea acestui meci,un rezultat de exceptie ca si cum am fi castigat un campionat, doar atat vreau sa mai spun:

„Ei au fost cei mai buni si voi ne-ati ajutat sa fim cei mai buni”.“, au transmis reprezentantii CSM-ului.

Share

Related Articles

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Concert aniversar “POTAISSA 20“, organizat cu prilejul împlinirii a 20 de ani de la înființarea Fundației de Ecologie și Turism Potaissa

Pe 7 noiembrie 2018, de la ora 18:00, va invităm la Teatrul Municipal Aureliu Manea din Turda, la concertul aniversar POTAISSA...

Închide