inTurda.ro

Mâna ruptă a unei femei din Cluj, fixată de medici cu ajutorul unor cartoane

Mâna ruptă a unei femei din Cluj, fixată de medici cu ajutorul unor cartoane

Mâna ruptă a unei femei din Cluj, fixată de medici cu ajutorul unor cartoane
noiembrie 14
18:28 2018

Medicii de la Unitatea Primiri Urgențe (UPU) Cluj au fixat mâna ruptă a unei femei cu ajutorul unor bucăți – asta acuză fiul pacientei, care semnalează că medicii au procedat astfel deoarece nu aveau atele, scrie Știridecluj.ro.

Acesta spune că medicii le-au recomandat să mai aștepte trei ore pentru ca femeia să fie dusă cu ambulanța la secția de Ortopedie, unde i se va pune un ghips. În plus, o rană deschisă la genunchi a fost pansată cu leucoplast și dezinfectată abia când femeia a ajuns la Ortopedie.

„Mama mea a fost lovită azi de o mașină încercând să traverseze strada neregulamentar și, după 6 ore de așteptat la Spitalul de Urgență Cluj, au trimis-o cu mâna ruptă la Spitalul de Ortopedie și i-au improvizat atele dintr-o bucată de carton.

Orice trusa medicala dispune de atele. Au zis că dacă vrea să o ducă cu ambulanța la Ortopedie să-i pună ghips va trebui să mai aștepte 3 ore. Plus de asta mai are o rană deschisă pe genunchi, de care la Urgență au uitat. Au dezinfextat-o doar la Ortopedie. Trebuia cusută rana”, a declarat fiul femeii.

„Mi se pare o jignire ca în 2018 să nu aibă la Clinica de Urgență atele și să o trateze așa. La Ortopedie i-au făcut ce au avut de făcut, dar la Urgență am stat 6 ore degeaba. Nici măcar nu i-au dezinfectat tăietura de pe genunchi. Mi se pare inacceptabil”, a mai spus fiul femeii pentru Știri de Cluj.

Foto: Știridecluj.ro

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Mijlocul lunii noiembrie aduce o răcire semnificativă a vremii

Mijlocul lunii noiembrie aduce o răcire semnificativă a vremii faţă de perioada anterioară. Temperaturile vor ajunge sub valorile normale. Perioadele...

Închide