inTurda.ro

Spectacol traditional, dedicat Centenarului Marii Uniri, la Câmpia Turzii

Spectacol traditional, dedicat Centenarului Marii Uniri, la Câmpia Turzii

Spectacol traditional, dedicat Centenarului Marii Uniri, la Câmpia Turzii
noiembrie 26
14:08 2018

Sâmbătă, 1 decembrie 2018, este ziua în care Națiunea Română împlinește primii 100 de ani.

Pentru a celebra așa cum se cuvine Centenarul Marii Uniri, administrația locală a Municipiului nostru a pregătit o serie de manifestări speciale, dedicate momentului.

Dimineața, de la ora 9:30, va avea loc dezvelirea unei plăci comemorative, iar de la ora 10:00 este programat ceremonialul militar-religios  dedicat zilei de 1 decembrie.

Spectacolul folcloric „Împreună în anul Centenarului Marii Uniri” va avea loc de la ora 19:00, în Sala de Spectacole „Mircea Mihășan” a Palatului Cultural „Ionel Floașiu”, și-i va avea drept protagoniști pe rapsozii iubirii de neam și țară, Veta Biriș și Robert Târnăveanu.

De asemenea, în cadrul evenimentului vor mai evolua Ansamblurile „Ardeleana” și „Mugurelul”, Orchestra „Ceterașii din Ardeal”, condusă de Florin Rupa, dar și artistele, Ștefania Petric și Crina Cristurean.

După manifestările artistice, va avea loc o retragere cu torțe a militarilor de la Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu”, precum și un foc de artificii care va preceda aprinderea iluminatului festiv.

Vă așteptăm!

Direcția de Relații cu Comunitatea.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
A fost semnat acordul-cadru pentru achiziția autobuzelor electrice! Transportul public va fi complet modernizat, iar serviciul va fi oferit de compania proprie a municipiului!

Comunicat de Presă A fost semnat acordul-cadru pentru achiziția autobuzelor electrice! Transportul public va fi complet modernizat, iar serviciul va...

Închide