inTurda.ro

Știrea cititorului: Anii de „fugi la Cluj” ai sectiilor de ginecologie și neonatologie au luat sfarsit

Știrea cititorului: Anii de „fugi la Cluj” ai sectiilor de ginecologie și neonatologie au luat sfarsit

Știrea cititorului: Anii de „fugi la Cluj” ai sectiilor de ginecologie și neonatologie au luat sfarsit
noiembrie 28
16:20 2018

Spitalul Municipal Turda continuă să impresioneze. Anii de „fugi la Cluj” ai secțiilor de ginecologie și neonatologie se pare că au luat sfârșit! Publicăm mai jos un material pe care l-am primit de la o persoană care citește inTurda.ro, pentru rubrica „Știrea cititorului”.

„Cand am pasit pe holul maternitatii, ma asteptam sa cada tavanul pe mine, sau sa vad soareci prin pereti. Mare mi-a fost uimirea cand am intalnit, in schimb, conditii FOARTE bune, saloane proaspat renovate, bai functionale si totul in stare foarte buna.

Despre medicii pe care i-am intalnit aici pot spune cu toata sinceritatea si recunostinta, ca sunt niste profesionisti, niste oameni cu suflet mare care te fac sa te simti ca acasa si care, efectiv nu iti dau voie sa te ingrijorezi de nimic, te „obliga” sa te simti in siguranta, pe cele mai bune maini.

La primul copil cautam stresata medici prin Cluj, iar acum sunt extrem de fericita ca am fost destul de inspirata sa raman in Turda. Aici am intalnit medici mai prietenosi si mai relaxati; m-a uimit atitudinea unui medic de garda (dr. Alajmi) caruia i-a venit o urgenta la ora 2 noaptea. Facea glume cu gravida – la care radeam toate pacientele fara somn, sau trezite de zarva; dl doctor era intr-o dispozitie molipsitoare. Poate vi se pare o normalitate, dar pe mine m-a impresionat si mi-a reconfirmat ca medicii adevarati sunt ingeri, nu oameni.

Am fost uimita si de asistentele-furnicute (asa le-am numit), care se ocupa de tine ca si cum ai fi cea mai importanta misiune a lor. Iti acorda toata atentia si prietenia pe care, sincer, nu le asteptam deloc, stiind de agitatia si atitudinea din alte spitale mai mari, mai aglomerate si mai cautate de gravidele din zona.

Recomand, la randul meu, cu toata caldura Spitalul din orasul nostru care, nu stiu cand, cum, a devenit locul aproape ideal pentru a-ti aduce pe lume copilul, in siguranta si liniste, fara agitatie, cu multi oameni frumosi in jur.”

Related Articles

Citește articolul precedent:
Centenarul României, sarbătorit la Colegiul „Emil Negruţiu” Turda

Centenarul României, sarbătorit la Colegiul "Emil Negruţiu" Turda. 🇷🇴️  Astăzi, 28 noiembrie 2018 Colegiul "Emil Negruţiu" Turda a marcat 100 de...

Închide